Erdoğan kapalı mekanda sigara içenlere kızdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler'de kapalı bir mekanda sigara içen vatandaşlara tepki gösterdi.

GİRİŞ 03.11.2014 06:37 GÜNCELLEME 03.11.2014 08:54
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi'nin toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören alanından ayrılırken kapalı bir mekanda sigara içen vatandaşları görerek tepki gösterdi.

"TERBİYESİZLİK BU"

Erdoğan, "Cezası var, biliyorsunuz ama yani nerede zabıta? Göstere göstere terbiyesizlik bu.." dedi. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

YORUMLAR 48
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahlak dersi vermeye kalkan hüss! Başkasının sağlığını çalanın onu yaralayan yada öldürenden ne farkı vardır? Tüm insanlığa göz dikmek değil midir bu? Kul hakkı değil midir bu? Bir ahlaksız dedikoduya inanıyorsun ve buna dayanarak iftira ediyorsun. Birçok bilimsel araştırmayla kesinleşmiş olan sigaranın kişi ve toplum için hem maddi hem de sağlığa zararlarını ise görmezden geliyorsun, gözlerden kaçırmaya çalışıyorsun.
    Cevapla
  • Edepsizlik kime yakışır??? 9 yıl önce Şikayet Et
    Cevabı belli...O kişilerin hangi parti üyesi çıktıklarına bir bakınız yeter..
    Cevapla
  • Recep 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayrica Ala gibi bir isini bilmez adami bakan olarak atamisin. Ne dedigini biliyor nede yaptigini. Boyle ciddi bir makama boyle cahil adam getirilir mi?
    Cevapla
  • Sen 9 yıl önce Şikayet Et
    Ulkede butun problemleri cozdu beyfendi kaldi sigara yasagi. Yahu guneydoguda adamlar yol kesip kimlik kontrolu yapiyor. Sen daha madencilerini kurtaramadin ugrastigin seylere bak, bakin hele devlet adamina.
    Cevapla
  • vatandaşş 9 yıl önce Şikayet Et
    c.başkanı ciddi ciddi isyan ediyor yanındakiler sırıtarak bi daha yapmazlar gibi laflar ediyolar yazık adam c.bcşkanı zabıta nerde diye feveran ediyor kadir topbaş sırıtmakla yetiniyor c. başkanını ciddiye almıyorlarmış gibi bir hava oluştu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!