'Kılıçdaroğlu Dini bütün bir adam'

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Kılıçdaroğlu'nun Peygamber soyundan geldiğini ileri sürdü. "Dini bütündür, ibadetini evinde yapar" dedi

 'Kılıçdaroğlu Dini bütün bir adam'
'Kılıçdaroğlu Dini bütün bir adam'
GİRİŞ 21.11.2014 18:02 GÜNCELLEME 21.11.2014 18:02
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal ​Kılıçdaroğlu'nun ‘Seyit’, yani Peygamber soyundan geldiğini söyleyen CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, “Peygamber soyundan gelen, Kureyşan aşiretinden gelen, dini bütün, İslamiyet'i çok iyi benimsemiş, Seyit sülalesinden geldiği için de genel başkanımız dini bütündür, ibadetini evinde Allah'a karşı yapar” dedi.

Ensar Öğüt, CHP’li vekiller Muharrem Işık, Hasan Akgöl, CHP Parti Meclis Üyesi Ümran Köksüz ve CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu ile Erzurum'da basın toplantısı düzenledi.

‘Parti yıpratılmaya çalışılıyor’

CHP liderinin Dersim olayları üzerinden eleştirilip partinin yıpratılmaya çalışıldığını söyleyen Öğüt, şöyle devam etti:

“Kemal Kılıçdaroğlu, Kureyşan aşiretinin ocağının insanıdır. Kureyşan aşireti de Hz. Peygamber Efendimizin aşiretidir. O zaman Emeviler ve Abbasiler dönemindeki savaşlardan, Peygamber Efendimizin soyu kırılmasın diye gençler Horasan'a geldi. Horasan, Türkmenistan, Afganistan, İran Horasan'ıdır. Horasan'dan daha sonra genel başkanımızın sülalesi, Konya'nın Akşehir ilçesine geldi. Akşehir ilçesinde şu anda Seyit Mahmut Hayrani dedesidir. Hayrani'nin Akşehir'de türbesi vardır, Mevlana'nın talebesidir. Hz. Mevlana'nın yanında yetişmiştir ve Seyit sülalesinden geldiği için o sülale genişlemiştir."

‘Laf atanları kınıyorum’

Kemal Kılıçdaroğlu'nun umreye gittiğini söyleyen Öğüt, “Bunu sayın genel başkanımız mütevazılık gösteriyor, söylemiyor ama ben söylüyorum. Böyle köklü, soylu bir aileden gelen genel başkanıma laf atanları kınıyorum ve bunu kabul etmiyorum” diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 52
  • Asım 9 yıl önce Şikayet Et
    hocalık yapsın o zaman. belki daha çok işe yarar.
    Cevapla
  • Vedat 9 yıl önce Şikayet Et
    evet ibadetlerini evde yapar ama disarda herkesin onunde raki icer, Peygamber Efendimizin soyundan geliyor ama ibadet gizli ve raki serbest. yahu hicmi baska isiniz yok boyle yalanlarla milleti kandirmaya calisiyorsunuz, milletin oyunu kazanmak icin bukadar yalan konusan bir parti ben baska biryerde gormedim duymadim.
    Cevapla
  • doğru olabilir 9 yıl önce Şikayet Et
    kimbilir belki evde günah çıkarıyordur kim bilir
    Cevapla
  • iknoktaüstüste 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın seyit olduğuna kimseyi inandıramazsın din düşmanından seyit olmaz belki yezid sülalesindendir
    Cevapla
  • Hayati 9 yıl önce Şikayet Et
    Ramazanda da oruca akşam eve varınca niyetlenip sabah çıkarken iftar yapıyodur. Riya olmasın diye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı