Bülent Arınç: Bizde Tayyipler bitmez

Bülent Arınç, "Şimdi birileri ellerini ovuşturuyor, 'Tayyip gitti ya bizim önümüz açılabilir' diye, biz de Tayyipler bitmez" dedi.

Bülent Arınç: Bizde Tayyipler bitmez
Bülent Arınç: Bizde Tayyipler bitmez
GİRİŞ 21.12.2014 19:47 GÜNCELLEME 21.12.2014 19:49
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Devrek İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Şimdi birileri ellerini ovuştruyor, 'Tayyip gitti ya bizim önümüz açılabilir' diye, biz de Tayyipler bitmez, bu inanmış kadrolardan kim olursa olsun bayrağı yere düşürmez, alır eline en yükseklere onu dikmek için çalışır" dedi.
 
Arınç, Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Hamidiye Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Devrek İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde, geçmişteki siyasi partilerin kısır dünya görüşleri olduğunu söyledi.
 
"DELİLERİN İŞİ GİBİ ADAM 2023'Ü DÜŞÜNÜYOR"
 
O dönemlerde olaylara adeta at gözlülüğüyle bakıldığına işaret eden Arınç, "Pazarı geçirsek de barajı açıp parlamentoya bir girsek.' Pazartesi ne olacak, bir fikirleri yok. AK Parti bırakın pazarı ve pazartesiyi düşünmeyi, 2011'de seçimlere gidiyoruz, herkes pazartesi iktidar olursa ne yapacağını söylüyor, bizim AK Parti, pek akıllıların işi değil, delilerin işi gibi adam 2023'ü düşünüyor" diye konuştu.
 
Arınç, ekonomik göstergelerde en yüksek başarının partileri döneminde yaşandığını, 500 milyar dolarlık ihracatı da 2 trilyon dolarlık gayrisafi milli hasılayı da yakalayacaklarını dile getirdi.
 
"BİZ DE TAYYİPLER BİTMEZ"
 
Arınç, seçimlerin büyük bir imtihan olduğunu belirterek; "Dördüncü dönem ve Recep Tayyip Erdoğan'sız bir dönem olacak. Çok iyi geçiş yaptık. Onu Cumhurbaşkanı seçtik hep beraber, yerine oy birliğiyle Sayın Ahmet Davutoğlu'nu genel başkan ve başbakan yaptık. Şimdi birileri ellerini ovuşturuyor, 'Tayyip gitti ya bizim önümüz açılabilir' diye, bizde Tayyipler bitmez, bu inanmış kadrolardan kim olursa olsun bayrağı yere düşürmez, alır eline en yükseklere onu dikmek için çalışır. Biz böyle bir partiyiz. 2015 seçimlerinde AK Parti'yi tökezletmek için birileri bir şey düşünüyorlar. Onun için uyanık olacağız. "
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • burakgazi 9 yıl önce Şikayet Et
    bir tayip kolay yetişmiyor hocaaa .elimizdekine sahip çıkacağızzz son nefesimize kadar
    Cevapla
  • Bir dost 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakiyorumda buralarida karistirmaya calisan hashasiler var basmis.
    Cevapla
  • HasanE 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce Allah, sonra Tayyip Erdoğan
    Cevapla
  • bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır ülkemizin siyaseti hep kişiler üzerine bina edildi.Siyaset kişiler üzerine bina edilmez.Ayrıca geleceğin siyasetcileri yetiştirilmesi için partiler siyaset akademileri kurmalı,bu kurumda siyasetciler yetiştirilmelidir.Akademiye alınacak siyasetciler en az 5 yıl eğitimden geçirilmelidir.
    Cevapla
  • HasanE 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah TAYYİP ERDOĞANı ve onun gibileri başımızdan eksik etmesin. Allah cümlesinden razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...