Davutoğlu: Aynı hassasiyeti siz de gösterin

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Fransa'da meydana gelen katliamdan sonra Paris'teki yürüyüşe katıldı ve kameraların karşısına geçti.

Davutoğlu: Aynı hassasiyeti siz de gösterin
Davutoğlu: Aynı hassasiyeti siz de gösterin
GİRİŞ 11.01.2015 20:42 GÜNCELLEME 12.01.2015 00:09
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

- Cami saldırılarına karşı da aynı hassasiyetin gösterilmesini bekleriz. Avrupa'daki Müslümanlar açısından buradaki mevcudiyetimiz bir teminat olmuştur. Türkiye'nin tutumu ilkeseldir. Bu tutumu mevcudiyetimizle her yerde ayakta tutmaya devam edeceğiz.

- Hollande'ın İslam'ın terörle ilişkilendirilemeyeceğine dair açıklaması son derece önemlidir.

SESİMİZİ YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEĞİZ

- Geçmişte terörden çok acı çekmiş bir ülke olarak bundan sonra da dünyanın neresinde olursa olsun terör faaliyetine karşı sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. Yine dünyada nerede olursa olsun, devlet terörü anlamında, kendi halkına veya Filistin'de olduğu gibi Filistinlilere yönelik baskı ve zulüm uygulayanlara karşı da Suriye'de veya Filistin'de veya diğer ülkelerde, sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz. İnsan canı, insanın değeri söz konusu olduğunda, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da etnik ve mezhebi kökene, dini arka plana bakmadan insan onuruna, insani değerleri aynı saygıyı beklediğimizi vurgulamak istiyoruz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 33
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    "Ey inananlar, Yahudilerle Nasranileri dost edinmeyin. Onlar, birbirlerinin dostudur ve sizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki o da, onlardandır. Şüphe yok ki Allah, zalim olan kavmi doğru yola sevk etmez." Maide süresi 51. Ayet.
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    "Ey inananlar, Yahudilerle Nasranileri dost edinmeyin. Onlar, birbirlerinin dostudur ve sizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki o da, onlardandır. Şüphe yok ki Allah, zalim olan kavmi doğru yola sevk etmez." Maide süresi 51. ayet. o yüzden müslümanlara yapmazlar.
    Cevapla
  • Ali Atasoy 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım, hazır oraya kadar gitmişken cami saldırılarına karşı da yürüseydiniz. Hollande kolunuzdn tutup sizi engellememiştir, sanırım...
    Cevapla
  • uyanık 9 yıl önce Şikayet Et
    paristeki katliam videosunu çeken kişiyi iyi araştırın israilin parmağı olduğunu göreceksiniz. katliamı gerçekleştirenler hırsızlıktan sicili bozuk kişiler, dudakları uçuklatan bir para karşılığında yapmışlardır. sahneye en son patron gelir. netanyahu yeter artık yahu. gelelim amaca. filistini tanımak isteyen avrupa ülkelerine karşılık israilin gerçekleştirdiği islamafobi körükleyen bir plan ile avrupadaki yahudilere güvenli ülke israile gelin cevabını vermek. bu sayede filistinden elde edilen yeni yerleşim birimlerine yapılan konutlara yahudileri yerleştirmek. Ama Allah'ın da bir planı var. Ömrümüz yeterse görmek nasip olacak.
    Cevapla
  • kaan 9 yıl önce Şikayet Et
    peki sen niye katılmadın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
Seçim sonrası ilk kabine yarın toplanıyor: Masada hangi konular var?