‘Başbakanımızdan Allah Razı olsun’

Başbakan Davutoğlu’nun partisinin Tekirdağ’daki il kongresi ve bir dizi programa katılması Tekirdağ’daki ayakkabı boyacısı çocuklara yaradı.

GİRİŞ 18.01.2015 18:32 GÜNCELLEME 19.01.2015 07:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Tekirdağ Valiliği Karşısında bulunan Tuğlalı Park önünde boyacılık yapan çocuklar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Tekirdağ programı için gelen çevik kuvvet ve polis ekiplerinin kumanyalarıyla sevindi. Park önünde nöbet tutan polis ekipleri, kendilerine verilen kumanyaları çocuklara dağıtınca, çocuklar sevinçten göbek attı.

Çocuklar burada “Başbakanımızdan Allah Razı olsun. Polis abilerimiz de bizlere ekmeklerini verdi. Onlardan da Allah Razı olsun.” Dedi. Yemeklerini yiyen çocuklar daha sonra göbek atarak sevinçlerini gösterdiler.

YORUMLAR 7
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    bu milletin lüks bir Saray'dan daha önemli ihtiyaçları var çokmu önemliydi saray sokakta aç çoçuklar varken o saray verilen paradan kaç tane yetimhane açılırdı Amerika'dan tek eksiğimiz beyaz saraymıydı??? dipnot:AKP'liyim
    Cevapla
  • Sadık SADIKOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar allah sadece sizden razi olsun yediğiniz ekmek hiç kimsenin size hayır olarak verdiği ekmek değil o sizin ekmeğiniz afiyet ile yeğin ALLAH SİZDEN RAZİ OLSUN.
    Cevapla
  • hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    Açlık edebiyatı dönemi bitti!!! yorum yazan muhalif arkadaşlar o sizin eski kafanızın zamanında kaldı!!! Bırakın devlete söylenmeyi artık devlet kendi işini yapsın sizde okadar duyarlıysanız o çocukları doyurmak için vakıf kurun tabi siz anca entel dantel vakıflar kurarsınız aç çocuklardan çok hayvanlaradır merakınız
    Cevapla
  • muhammet 9 yıl önce Şikayet Et
    ömür boyu aç kalmazlar şimdi çok güzel
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    insanlar insanlığını hatırlayıp çocukları sokaklara bırakmazlarsa aç kalmazlar Allah'ın izniyle. ama burada yorum yapıp başka bir işe yaramayanlar çoğunluk olursa aç kalabilirler.
    Cevapla
  • zaferr 9 yıl önce Şikayet Et
    asıl yapılması gereken bunlar ve benzeri çocukları sokaklardan kurtarmak,çocukluklarını yaşamalarını sağlamak... yoksa gösteriş için bir günlüğüne bir dilim ekmek vermek marifet değil.
    Cevapla
  • bayram 9 yıl önce Şikayet Et
    yahuu bu çocuklar ilerisi için biriktirmiyorlar tam Müslüman gibi yaşıyorlar bu günün rızkı bugüne yeter yarın yeni bir gün yeni bir rızkı tam tasavvuf erbabı gibi . ben bu beldede askerlik yaparken bu felsefeyi yaşayarak o çocukların babalarından öğrenmiştim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini