Dezenformasyon kampanyası başlatıldı

Bakan Avcı, " Yoğun bir dezenformasyon kampanyası başlatıldı. Arkasında birilerinin tekeline çomak sokmuş olmamız yatıyor" dedi.

Dezenformasyon kampanyası başlatıldı
Dezenformasyon kampanyası başlatıldı
GİRİŞ 31.01.2015 18:51 GÜNCELLEME 31.01.2015 19:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Milli eğitim ile ilgili çok yoğun bir dezenformasyon kampanyası başlatıldı. Belli bir kesimden özellikle sistematik şekilde yürütülen bir dezenformasyon. En küçük bir olumsuzluğun abartılarak, 'milli eğitim çöktü, şöyle oldu, böyle oldu' propagandası için malzeme olarak kullanıldığını görüyorsunuz. Bunun da arkasında birilerinin tekeline çomak sokmuş olmamız yatıyor" dedi.

"Yeni Türkiye" denildiğinde eski Türkiye'nin ne olduğunu bilmeyen çok büyük bir kitleyle konuştuklarını belirten Avcı, "Gençlerimizi kırmadan, incitmeden, onların başına kakmadan eski Türkiye'nin ne olduğunu, nereden geldiğimizi, nasıl bir Türkiye devraldığımızı ve ne yapmaya çalıştığımızı uygun bir üslupla tekrar tekrar hatırlatmakta ve anlatmakta fayda var" ifadesini kullandı.


 

YORUMLAR 6
  • DdDd 9 yıl önce Şikayet Et
    Degg
    Cevapla
  • Velican 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne tekeri, ne çomağı? Kul hakkı yemeden başka ne var? 652 s. KHK kul hakkı, Dersaneler kanununda kul hakkı. Milli Egt. md. ataması kul hakkı, şube müdürü ataması kul hakkı. Okul müdürü atama kul hakkı.
    Cevapla
  • herhangi biri 9 yıl önce Şikayet Et
    eskiden eğitim sistemi kötüydü evet ziraat mühendisleri sunlar bunlar öğretmen yapıldı, liyakatsiz kişiler kamuda olmciak yerlere geldi, ama hiç bi zaman millet kendini bu kadar sahipsiz hissetmedi zira o zman devlet işsiz ine sahip cıkıyodu, ya şimdi atanamamıs mesleğini yapamayan 200-300 bin öğretmen var siz ekonomi de olduğu gibi eğitim de de kapitalist(rekabet) anlayısına geçmenizin sonucu 100 binlerce insan ın boşa harcanmıs emek leri yılları gençliği kısacası boşa harcanmıs hayatlar, yazıklar olsun diyorum,Acziyetimi halimi de da Allah a arz ediyorum o en iyisini bilir,o yapılanların yada yapılması gerektiği halde yapılmayanların hesabının sorulacağı mahke-i kübra yı bekliyorum
    Cevapla
  • kimene 9 yıl önce Şikayet Et
    yavuz hırsız ev sahibini bastırır kabilinden bakan eğitimi sürüklediği kaosa mazeret aramaktadır. türkiyede eğitim öğretim faaliyeti mi varki, ordaki olumsuzluklarla ilgili dezenformasyon yapılsın... ayıp ayıp
    Cevapla
  • gülecem gülemiyorum 9 yıl önce Şikayet Et
    hee eskiden eğitim sistemi çok kötüydü şimdi çok mu iyi. ne fark var ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'