Davutoğlu açıkladı: O ilçe İstanbul'a bağlanıyor

Başbakan Davutoğlu, Kocaeli'nde yapılan yeni ulaşım koridorları ile Kocaeli ve Halkalı'nın Marmaray ile birbirine bağlanacağını açıkladı.

Davutoğlu açıkladı: O ilçe İstanbul'a bağlanıyor
Davutoğlu açıkladı: O ilçe İstanbul'a bağlanıyor
GİRİŞ 07.02.2015 18:02 GÜNCELLEME 07.02.2015 18:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlerde ve cumhurbaşkanlğı seçimlerinde gösterdikleri başarıdan dolayı Kocaelililere teşekkür eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getiren Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu sözlerinden sonra salonu dolduranlar hep bir ağızdan 'Recep Tayyip Erdoğan' lehine tezahürat yaptı.

GEBZE İSTANBUL HALKALI'YA BAĞLANACAK

Kocaeli'nde İl Kongresi'nde konuşan Davutoğlu 'Kocaeli gerçek anlamda büyük bir faaliyet gördü. Kocaelimiz yeni ulaşım koridorları ile İstanbul ile eklemlendi. Bu proje bittiğinde inşallah Gebze, Marmaray üzerinden Halkalı'ya İstanbul'a bağlanacak. Hızlı Tren ile Kocaeli üzerinden aynen İstiklal Harbi'ne giden lojistik merkezi Kocaeli şimdi de ekonominin ulaştırmanın tarımın sanayinin lojistik merkezi olacak. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3 Havalimanı ile 3. köprünün yolu Kocaeli ile buluşacak. Kocaeli'den körfez geçişi ile İstanbul Kocaeli ile bütünleşerek Bursa'ya İzmir'e ulaşacak. İstanbul Bursa arası 3 saatten 1 saate inecek. Marmara bölgesinde öyle bir havza oluşacak ki bu diyarlar gerçek anlamda kalkınmanın lokomotif gücü olacak. Bilişim vadisini Gebze'de kurarak Kocaeli'yi uygulama merkezi haline getireceğiz' dedi.

YORUMLAR 1
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn.Başbakanım tarih verirseniz iyi olur.. Cumhurbaşkanımız,İcraatlarında ne zaman biteceğine dair hep tarih verirdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok