Düşen uçaklar için hükümetten ilk açıklama!

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Malatya'da düşen iki savaş uçağına ilişkin, "Maalesef 4 şehidimiz var. İki uçağın da enkazına ulaşıldı" dedi.

Düşen uçaklar için hükümetten ilk açıklama!
Düşen uçaklar için hükümetten ilk açıklama!
GİRİŞ 25.02.2015 00:22 GÜNCELLEME 25.02.2015 11:41
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Maalesef bugün akşamüstü Malatya'dan havalanan 2 savaş uçağımızdan daha sonra irtibat kesilmiş ve haber alınamamıştır" dedi. 

İçişleri Bakanı Ala, İç Güvenlik Paketi'nin görüşmelerinin devam ettiği Meclis Genel Kurulu'nda Malatya'da düşen 2 savaş uçağına ilişkin açıklama yaptı. Ala, "Maalesef bugün akşamüstü Malatya'dan havalanan 2 savaş uçağımızdan daha sonra irtibat kesilmiş ve haber alınamamıştır.

Ama şu anda Jandarma Komutanımız olay yerine ulaştı. Oradan biraz önce rapor etmeye başladı.  "Maalesef 4 şehidimiz var. İki uçağın da enkazına ulaşıldı"

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Milletimizin, Meclis'imizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

"DIŞARIDAN MÜDAHALE YOK"

Milletvekillerinin kaza sebebini sorması üzerine ise Ala, "Kaza kırım raporundan sonra kesin nedeni açıklanabilir. Şu anda mümkün değil. Malatya sınırları içerisinde Akçadağ bölgesinde. Tahminlerimiz var. Birbirine çarpma olabilir büyük ihtimalle ya da hava şartları. Dışarıdan müdahale yok." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA, AA
YORUMLAR 107
  • serdal 9 yıl önce Şikayet Et
    Dûsurmusler
    Cevapla
  • kamil 9 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar çok uzmanımız varmış meğerse. burda yorum yazanları toplayıp yerli uçak yaptırmak lazım. boşa gitmesin bu beyinler.
    Cevapla
  • Malatyali 9 yıl önce Şikayet Et
    Şehit kardeşlerimiz manevra yeteneklerini geliştirirken birbirleriyle çarpıştılar büyük ihtimalle. Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • Abd 9 yıl önce Şikayet Et
    heee düşürüldü, mü diyecek?
    Cevapla
  • Muhammed talha eser 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazılımı abd ait olmasından onlar sistemini bloke edip düşürmüş olmasın.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki