Davutoğlu'ndan Demirtaş'a tepki

Başbakan Davutoğlu, Silahların bırakılması çağrısıyla ilgili "Bu açıklamayla birlikte yeni bir dönem başladı" dedi.

Davutoğlu'ndan Demirtaş'a tepki
Davutoğlu'ndan Demirtaş'a tepki
GİRİŞ 02.03.2015 23:01 GÜNCELLEME 03.03.2015 00:40
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Ahmet Davutoğlu, "Bunun gereğini herkesin yapacağına inanıyorum. HDP içinde de açıklamayı yapan HDP milletvekilleri ile daha sonra yorum yapan Selahattin Demirtaş'ın yorumları arasında bir açı var. Başka bir partinin iç meselesine girmek istemem ama bunu çözmeleri lazım. İkircikli dil kullanmamak lazım. 'Biz silahları bırakırız ama...' dememek lazım. Silahları bırakmanın 'ama'sı olmaz. 

Demirtaş, Cumartesi günü yapılan açıklamayı provoke etmemeli, kimse provoke etmemeli. 'Bu açıklamada benim tuzum az' diye düşünüp kimse provoke etmemeli" dedi.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ GERİ Mİ ÇEKİLECEK?

Başbakan Davutoğlu, iç güvenlik paketinin askıya alınmasının söz konusu olmadığını söyledi.

BABACAN VE BAŞÇI İSTİFA ETMİŞ MİYDİ ?

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve merkez bankası Başkanı Erdem Başçı’nın istifa ettiği iddialarının doğru olmadığını yineleyen Davutoğlu, “Türk ekonomisi üzerine spekülasyon yapan bazı çevrelerin söylentisi. İstifa haberlerine Sayın Babacan ile birlikte güldük Siyasi yada ekonomik spekülasyon yapmak isteyenlerin çirkin bir oyunu” diye konuştu Davutoğlu, faiz düşüşünün daha ivmeli olması gerektiğini düşündüğünü de hatırlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 23
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    mutlaka paket çıkmalıdır.
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca akp ye oy verdim ama bu paket içerik olarak yanlış.2 tane maddesi molotof falan gerisi özgürlüğü kısma
    Cevapla
  • adsız 9 yıl önce Şikayet Et
    bence içerik olarak gayet iyi paket. akp ye oy verdim diye göz boyama
    Cevapla
  • ekrem salihoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Paket muhakkak geçmeli bu ulkenin hayirinadir biz gerçek halk olarak bu paketin yanindayiz.kimse adaletin ustunde olamaz.hepimiz için geçerlidir.ulkemize ßimdiden hayirli olsun.
    Cevapla
  • tirebolulu 9 yıl önce Şikayet Et
    @policeman, bak kardesim yasin kac bilmem benim 38 kendimi bildim bileli davamin milli gorusun pesindeyim. belli ki yasin genc toysun daha 3000garanti maasi almissin partizanlik yapiyorsuby ben de akp ye oy verdim lakin o kadar cok yanlis yapiliyor ki. buralara sigmaz. polisin hali ortada sevgi saygi samimiyet sezemiyor goremiyorum. cemaat kavganit yuzunden saglikli kararlar veremoyor abuk sabuk yasalar pesinde kosuyorsunuz. sen 1 oy diyorsun ama ben vakti zamaninda binlerce kisiyi ikna edip mahallenin kaderini degistirdik. sanma ki 1 oy ayiktinmi simdi;)
    Cevapla
  • policeman 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaşım 42 kardeş. 22 yıldırda polislik yapıyorum ve hepsi özel harekatta geçti çok şükür. Toyluğum filan kalmadı anlıyacağın. Bende Erdoğan dan önce Erbakancıydım ama şimdi Erdoğancıyım ve o ne karar alırsa alsın bu görüşüm değişmez Allahın izniyle. Ta ki islama bir zararı olduğunu görene kadar. Polisin hali çok iyi merak etme sen. Polisliğin İçinde olmadan da sevgiyi saygıyı samimiyeti göremezsin.
    Cevapla
  • İSLAM SANCAK 9 yıl önce Şikayet Et
    iç güvenlik paketi millet için ihtiyaç caydırıcı zorbaya karşı fakat hak ihlali var ise ona görede eklenmeli maddeler sen gidersin biz gideriz fakat önemli olan adalet devlet zalimde olsa az zamanda olsa devam eder ADALET'i olmayan devlet muhakkak yıkılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu