Tenekecioğlu 35 bin Hataylı'nın bulunduğu KKTC'de

AK Parti Hatay Milletvekili aday adayı Avukat Süleyman Tenekecioğlu, 35 bin Hataylı nın bulunduğu KKTC de temaslarda bulundu.

Tenekecioğlu 35 bin Hataylı'nın bulunduğu KKTC'de
Tenekecioğlu 35 bin Hataylı'nın bulunduğu KKTC'de
GİRİŞ 20.03.2015 21:10 GÜNCELLEME 20.03.2015 21:10

AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Süleyman Tenekecioğlu'nun KKTC temasları tamamlandı. Hataylı işadamlarının daveti üzerine daha önce başkanlığını yaptığı Ak Parti Hatay İl Başkanlığı yönetimi ve Dörtyol Eski İlçe Başkanı ile birlikte ikili ve toplu görüşmeler gerçekleştirildi. 290 bin nüfuslu KKTC'de 35 bin Hataylı bulunuyor.
 
KKTC Cumhurbaşkanı Derviş EROĞLU, Milli Eğitim Bakanı Dr. Özdemir BEROVA, Eski Maliye Bakanı Lefkoşa Milletvekili Ersin TATAR, UBP Genel Başkanı Hüseyin ÖZGÜRGÜN, Cumhurbaşkanı Adayı Kudret ÖZERSAY ile görüşmeler yapan Avukat Süleyman Tenekecioğlu, Hataylı işadamları ve hemşerileri ile de hasret giderip sorunlarını dinledi. Hemşerileri ile birebir ilgilenip notlar alan Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat Süleyman Tenekecioğlu, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki Hataylı hemşerimizi görmek bizleri mutlu etti. Onlarla hasret giderip sorunlarını dinledik ve notlar aldık. Akabinde konuyla ilgili raporlar yazıp devletimizin ilgili kurumlarına sunacağız" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi