Bülent Arınç ve Melih Gökçek'e soruşturma

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bülent Arınç ve Melih Gökçek hakkında soruşturma başlattı.

Bülent Arınç ve Melih Gökçek'e soruşturma
Bülent Arınç ve Melih Gökçek'e soruşturma
GİRİŞ 24.03.2015 12:03 GÜNCELLEME 24.03.2015 15:01
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında geçen tartışmada sıcak gelişme yaşandı. Arınç'ın sözleri ile harekete geçen Ankara Cumhuriyet Cumhuriyet Başsavcılığı, Arınç ve Gökçek hakkında soruşturma başlattı.

Halkın kurtuluşu Partisi, Ankara Mimarlar Odası Üyeleri, CHP Milletvekili Atilla Kart ve bazı memurların şikayeti üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Arınç hakkında görevini kötüye kullanma ve bilgileri gizleme suçlarından, Gökçek'e ise görevini kötüye kullanma suçlarından soruşturma başlatıldı.

Eğer savcılık suç unsuruna rastlarsa, Gökçek için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istenecek. Bülent Arınç için ise dokunulmazlığı nedeniyle fezleke düzenlenerek Meclis'e gönderilecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 76
  • Alican 9 yıl önce Şikayet Et
    yargılanmalılar yoksa oy yok 4 bakan yargılanmadığı gün AKP'ye oy vermem dedim 3 dönemdir ailecek veriyoruz artık AKP'ye oy yok yetimin Hakkı var bu seçimde oy verirsem AKP'ye Allah'a hesap veremem
    Cevapla
  • ahmet selim 9 yıl önce Şikayet Et
    kardeş senin ak sevdanı bilemem ama biz ak parti aşığı bir aileyiz.asgari ücret ve bahsettiğin bakan aklama olayı bizi çok etkiledi.bizde akpartiye oy vermeyi düşünmüyoruz.bu muhalefete oy veririz anlamına gelmiyo.biz hep akp ye verdik.bu sefer oylarımız boş hiç kimseye vermiycez.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    akbabalar nasıl üşüşmüş.Hemen atlamışlar
    Cevapla
  • sonuç belliydi 9 yıl önce Şikayet Et
    Rte cb aday olduğunda zamanı değil doğru değil demiştim her zaman.bunların olacağı belliydi bu partide birliği kuran rte dır.başbakanlık koltuğuna kim gelirse gelsin bunu devam ettiremeyecekti ve 6. Ay doldu olanlar ortada.bunun önü alınmaz arkadaşlar hatayı rte cb olması için ısrar edenler yaptı.
    Cevapla
  • Necmettin 9 yıl önce Şikayet Et
    İçlerine ateş düşsün. ..birlikleri bozulsun..diyen falcilara malzeme vermeyin. ..
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    ne yani yüzyıllarca erdoğan ve ak parti mi olacak.elbette herşeyin bir sonu var bu doğal bir sonuç.bence garip gelmesin kimseye.her yükselişin bir inişi vardır.bu insanlar doğa üstü güçlere sahip değil.7 haziranda iktidarı muhalefete bırakabilir ama bu bir daha gelemeyecek anlamına gelmez tekrar mücadele eder dava edinir ve kazanır.bunlar hayatın gerçeği
    Cevapla
  • yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bu seçimi ak parti kaybederse.dediğin yolun sonu değil.ak parti kendini toparlar çeki düzen verir.kendisine oy vermiş insanların canını acıtan konularda aklını başına alır tekrar daha güçlü ve oturaklı iktidara gelir ve belkide 13 yılda yapılan hizmetleri bu sefer 4 yılda yapar.her şerde bir hayır vardır
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    chp başa geçerse Müslümanların geri verilmeye başlanan haklarının devamının verilmesi gecikir.Zaten akp varken bile eğitimden kemalizmi temizleyemedi dindarların bile çocuklarının çoğu okuyup kemalistçe yaşıyo.Chp bu temizlenemeyen kemalizmi hortlartmaya çalışacaktır.Allah chpden ve kemalizmden Müslümanları korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma