"Vaadetmediği bir tek cennet kaldı"

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun uçuk kaçık vaatlerine ilişkin ilginç yorumda bulundu.

"Vaadetmediği bir tek cennet kaldı"
"Vaadetmediği bir tek cennet kaldı"
GİRİŞ 18.04.2015 15:10 GÜNCELLEME 18.04.2015 17:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

7 Haziran milletvekili genel seçimlerinin 2001 seçimlerinden daha önemli olduğunu belirten AK Parti Ankara Milletvekili Adalı Nuri Elibol, seçmenlerin 2001 yılını hatırlamalarını istedi. 2001 yılında Türkiye’nin devlet memurlarının maaşlarını veremediğini, deprem için toplanan paralarla memur maaşlarının ödendiğini kaydeden Elibol, 2000’li yıllarda Türkiye’nin 3-5 milyon dolar borç almak için gitmediği kapının kalmadığını söyledi. “Hepimizin serveti yüzde 70 oranında eridi” diyen Nuri Elibol, bu tezgahı kuranların Amerika’dan kendi adamları olan Kemal Derviş’i gönderdiğini belirtti. Elibol, “Başımıza müfettiş gibi gönderdi, Derviş’in ülkeyi nereden nereye getirdiği ortada. Faiz lobisine çalıştı, ülkenin Başbakanı Ecevit randevu alamadı” dedi.

Koalisyon hükümetlerinin Türkiye’yi zarara uğrattığını belirten Elibol, “Bankaları bölmüşler. Mesut Yılmaz ile Bahçeli anlaşamıyor. Bahçeli ile Ecevit anlaşıyor, diğeri ile anlaşamıyorlar. Ulaştırma Bakanlığı’nı hatırlayın, Enis Öksüz ile Derviş’in birbirlerine yaptıklarını hatırlayın” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara gelemeyeceğini bildiği için imkansız vaatlerde bulunduğunu söyleyen Elibol, “Kılıçdaroğlu’nun vaat etmediği bir tek cennet kaldı. Sayın Kılıçdaroğlu’nun dediği vaatleri Türkiye 6 ay yapsın, 7. ayda Türkiye krize girer. Senin partinin bıraktığı dönemde bu ülkenin kişi başına milli geliri 2 bin dolardı. GSMH’nin toplamı 220 milyar dolardı, şimdi bu hükümet 850 milyar dolara çıkarttı bunu. Kişi başına milli geliri de 10 bin dolara çıkarttı. Sen kimin parasını kime dağıtıyorsun, sen mi biriktirdin onları? Kılıçdaroğlu hiçbir ekonomik mantığa, kurala, hiçbir ahlaki kurala bağlı olmayan popülist vaatlerde bulunuyor. Vaat etmediği bir tek cennet kaldı. Allah göstermesin, bu ülkede koalisyon asla olmasın. Öyle vaatlerde bulunuyor ki, bekara hanım boşamak kolay. Öyle vaatlerde bulunuyor ki, o da biliyor iktidara gelemeyeceğini. Siyaset böyle yapılmamalı, popülist vaatlerle toplum kandırılmamalı” şeklinde konuştu.

Elibol, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Pursaklar ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri tarafından karşılandı. İlçede vatandaşlarla görüşerek sorunlarını dinleyen Elibol, hükümetin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • emrah 8 yıl önce Şikayet Et
    go to hell baby
    Cevapla
  • alparslan 8 yıl önce Şikayet Et
    yarın ceneti de vaad eder adamın doğru sözünü bulamazsın ata ata atar kemal olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...