Mahmutbey'de gişe çilesi bitiyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Dalkılıç, Mahmutbey gişelerindeki trafik çilesini çözmek için çalışmalar hızlanacak dedi.

Mahmutbey'de gişe çilesi bitiyor
Mahmutbey'de gişe çilesi bitiyor
GİRİŞ 18.04.2015 18:51 GÜNCELLEME 18.04.2015 18:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, Avcılar İlçe Başkanlığının düzenlediği kahvaltı programında; yeni dönemde ilk icraatımız Mahmutbey gişelerindeki trafik çilesini çözmek için çalışmaları hızlandırmak olacak dedi.

Halis Dalkılıç’ın açıklamaları şu şekilde:

İstanbul’un yoğun trafik noktalarından birisi olan Mahmutbey Gişeleri, şehrin kuzeye doğru gelişmesi ile şehrin içinde kaldı.Hal böyle olunca da, bu yolu kullanmak zorunda olan vatandaşlarımız büyük bir trafik çilesi yaşıyorlar. Normalde trafiğin hızlı akması gereken TEM Yolu, maalesef trafiğin Gıdım gıdım aktığı bir ÇİLE YOLUNA dönüşüyor. İşte tüm bu sebeplerden dolayı, özellikle Mahmutbey gişelerinin, Serbest Geçiş Sistemi ile yeniden düzenlenmesi ile, trafikte önemli bir rahatlama sağlanacağıcağı kanaatindeyim. Özellikle Avcılar ve Bahçeşehir’de oturan vatandaşlarımızın Mahmutbey gişelerin kaldırılması ile ilgili yoğun talepleri oldu. Biz ise bunu tüm bölgeye yayarak,  Mahmutbey, Ispartakule, Avcılar, Esenyurt, Hadımköy, Çatalca, Kumburgaz, Selimpaşa, Silivri ve Kınalı gişeleri ile alakalı olarak,  7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak seçimler sonrasında yapılacaklar listesinde  ilk sıraya alıp,  Çile haline gelmiş olan gişelerin,
SERBEST GEÇİŞ SİSTEMİ ile rahatlaması çalışmalarına başlayacağız.

Gişelerdeki çalışmanın tamamlanması ve trafiğin rahatlamasıyla;  israf olan yakıt, zaman, araç ve yol yıpranması... vb konularda maddi ve manevi kazanç sağlanacağı gibi, bölge ekonomisi de canlanacaktır.

YORUMLAR 1
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehir içinde Paralı yolmu olur götürün Silivri'ye kurun çile hale getirmişsiniz nedir sizden çektimiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni metro hattımız 31 Mart'a kadar ücretsiz
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!