AK Parti seçim startını Ümraniye'den verdi

AK Parti İstanbul 1. Bölge adayları, düzenlenen 'Sevgi Yürüyüşü'yle İstanbul 1. bölgede seçim çalışmalarını Ümraniye'den başlattı.

GİRİŞ 24.04.2015 20:21 GÜNCELLEME 24.04.2015 21:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Alemdağ Caddesi üzerinde gerçekleşen yürüyüşe Ak Parti'nin İstanbul 1. Bölge adaylarının tamamı katıldı. Yürüyüşte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı 6. sıra adayı Berat Albayrak, partililer tarafından yoğun ilgi gördü.

İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen  yürüyüşe başta İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı ve aynı zamanda 1. sıra milletvekili adayı İdris Güllüce olmak üzere adayların tamamı katıldı.

BERAT ALBAYRAK'A YOĞUN İLGİ

1. Bölge 6. sıra adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, yürüyüş boyunca partililerden yoğun ilgi gördü. Berat Albayrak, partililerin fotoğraf çekilme taleplerini geri çevirmeyerek, bol bol resim çektirdi. Milletvekili adayları yürüyüş boyunca partililere kırmızı karanfiller dağıttı.

BAKAN GÜLLÜCE: "EŞANTİYONCULUKLA DEVLET YÖNETİLİR Mİ?"

Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan seçim koordinasyon merkezinden başlayıp Ümraniye Meydanı'nda sona eren yürüyüşün ardından 1. Bölge milletvekili adayları parti otobüsünden tek tek vatandaşlara tanıtıldı. Meydanda toplanan partililere yönelik bir konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefet partilerinin seçim vaatlerini eleştirdi. Güllüce, "Geçen seçimlerde de eşantiyonculuk yapanlar vardı. Ancak bu seçimde eşantiyonculuklarını çok geliştirmişler. Partilerden birisi, o eski işportacıların yaptığı gibi diyor ki, 'bunu alırsan yanında şu bedava', diğer parti bunu duyuyor ve üç tane bedava diyor. Böyle eşantiyonculukla devlet yönetilir mi? Eşantiyon dağıtmakla Ak Parti'nin oluşturduğu bütçeyi 3 günde dağıtmakla hükümet olunmaz. Hükümet olmak için proje yapmak lazım. Oysa onların projeleri Ak Parti'nin yaptıklarını ve yapacaklarını engellemektir" dedi.

İl Başkanı Selim Temurci, yürüyüşe katılan partililere teşekkür ederek, "Biz sevda ile sevgi ile yürüdük. Bu milletin her rengini, herkesi sevdik, kucakladık. Ve 'Biz birlikte Türkiyeyiz' dedik. Türkiye'nin tüm renkleri Ak Parti'de yer buldu. Bir seçime gidiyoruz. Bugün 1. bölgede Ak Parti'nin bütün adaylarıyla birlikte seçim startını verdik" diye konuştu.

EROL KAYA: "KAZANAN MİLLET OLSUN"

3. sıra adayı Erol Kaya'da 1. bölgede seçim çalışmalarının başladıklarını belirterek, "Seçimler bir demokrasi şölenidir. Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah. 7 Haziran'a kadar bütün siyasi partilerimizin barış ve kardeşlik içerisinde sürdüreceği bir süreç yaşıyoruz. 7 Haziran'da kazanan millet, devletimiz olsun" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • DERSİMLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    En böyük enişte bizim enişte!!!
    Cevapla
  • adil 8 yıl önce Şikayet Et
    yanlış bir hamle.İnsanların aklına başka şeyler geliyor.Gerek yoktu.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kardeşimizde bir lider kumaşı var. İnşallah 2030lu 2040lı yılların önemli siyasi figürlerden biri olacak. Yakın gelecekte ekonomi yönetiminde görmek isteriz.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    newswhirli damat ibrahim paşa
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Berat Albayrak herşeyden önce davanın emektarlarından Sadık Abinin oğludur. Maşallah en güzel şekilde yetişmiş, ülkesine milletine hizmet edecek bir gencimiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar