Bakan Güllüce’nin su kazası

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, örnek olarak kürsüde mikrofon ve su bardağını kullanınca küçük bir kaza geçirdi.

GİRİŞ 24.04.2015 21:18 GÜNCELLEME 24.04.2015 21:21

AK Parti Ümraniye Seçim Koordinasyon Merkezi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ında katıldığı bir törenle açıldı.

Törene katılan Güllüce, muhalefeti eleştirirken muhalefetin vaatlerini de işportacılara benzetti. Bu sırada kürsüdeki mikrofonu gösteren daha sonra da bardağı kaldıran Güllüce, ufak bir kaza geçirdi.

Bardaktaki su üzerine dökülen Güllüce, “Eskiden televizyonları seyrediyorsunuzdur. Tahtakale’de eşantiyon dağıtan işportacılar olurdu. Bir şey alırsan yanında başka bir şeyin hediye olduğunu söylerlerdi. Resmen buna döndü. O mu verdi? İki katı ben vereceğim. Yani şimdi kalkar öbürü 4 katı derse şaşırmayın. Peki biz AK Parti olarak neler söylüyoruz? Boğaz Köprüsü’nün 3’üncüsünü yaptığımızı ve bitireceğimizi. İstanbul’un her yerine metro diyoruz. Kontağı açtığın anda İzmir’de 3 saatte olacaksın diyoruz. Onlar ne diyor? Engel olacağız o projeye. İdris Güllüce’yi, beni, mahkemeye verip süründüreceklermiş. Şimdi bu olay tamamıyla bir karikatür, komedidir. Şimdi biz Körfez Köprüsü’nü yapıyoruz, bizi mahkemeye verdiler karşı çıkıyorlar” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı