AK Parti'li Aktay'ın seçim minibüsüne saldırı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili adayı Yasin Aktay'ın seçim minibüsüne Siirt'te bir grup taşla saldırdı.

AK Parti'li Aktay'ın seçim minibüsüne saldırı
AK Parti'li Aktay'ın seçim minibüsüne saldırı
GİRİŞ 26.04.2015 22:33 GÜNCELLEME 26.04.2015 22:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Saldırıda, minibüsün camları ve ses sistemi platformunda hasar oluştu. Minibüste incelemelerde bulunan ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AA muhabirine açıklamada, birilerinin seçimi demokratik yollarla değil, şiddetle kazanmanın peşinde olduğunu belirtti.

Antidemokratik eylemlerle, kaos ortamı oluşturmakla seçim kazanılamayacağını ifade eden Çalapkulu, "Yıllarca antidemokratik seçim yürütüldüğünü öne sürenler bugün taşa sarılıp olumsuzluklarla seçimi kazanma derdine düşmüşler. Biz Siirt'te demokratik ve huzur içinde bir seçim ortamı istiyoruz" dedi.

YORUMLAR 3
  • adanali 8 yıl önce Şikayet Et
    Insallah kürt kardeşlerimiz AKP yi secer.
    Cevapla
  • ubeyde 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazikki guneydogudaki vekil adaylarimiza bir kisim.hdp veya örgüt sempatizanlari baski olusturmaya ve sindrmeye calisiyorlar bu saldirular bizi asla yildiramaz..bu sekilde yaparak birsey kazanamazsnz..
    Cevapla
  • hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    barış güvercinleridir..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Sarhoş şahıs etrafa rastgele ateş açtı, çevredekiler büyük panik yaşadı!