AK Partili vekil ayakkabı boyadı

AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk seçim çalışmaları için gittiği yerlerde sıra dışı görüntüler vererek halkın sempatisini kazandı

AK Partili vekil ayakkabı boyadı
AK Partili vekil ayakkabı boyadı
GİRİŞ 29.04.2015 09:46 GÜNCELLEME 29.04.2015 09:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kartal'da esnaf ziyareti yapan ve halkın sorunlarını dinleyen Külünk yolda rastladığı bir ayakkabı boyacısının ve vatandaşların ayakkabılarını boyadı.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan ve adının açıklanmasını istemeyen boyacı yaptığı açıklamada "Belki de ülke tarihinde bir Milletvekiline ayakkabısını boyatmış tek kişiyim. Metin bey sandığın başına geçip ayakkabımı boyamaya başlayınca çok mahcup oldum ama ülkem adına sevindim. Eski dönemlerde biz garibanlara hep tepeden bakılırdı. Demek ki köprülerin altından çok su akmış" şeklinde konuştu.

TC Ajans’a konuşan Külünk'te   sıra dışı uygulamasını "Ben insanım. Ülkemin güzel insanlarıyla empati kurmak benim yaşam tarzım. Şu an Milletvekiliyim ama o boyacı kardeşimizin yerinde bir insan da olabilirdim. Alın terine olan saygımdan dolayı o arkadaşımızın ayakkabısını boyadım. Bununla da mutluluk duydum. Ben haftanın bir gününü seçmenlerime ayırarak dertlerini dinleyen, çözüm arayan bir insanım.” şeklinde açıkladı.

YORUMLAR 6
  • Yunus genç 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen taklitcilik... bu pozu geçen seçimde Saadet Partisinin Mersin Büyükşehir adayı Ali Kök vermişti. Başka bir şey bulsunlar
    Cevapla
  • tipik politikaci 8 yıl önce Şikayet Et
    secime kadar rey pesinde kosarlar, secimden sonra bidahaki secime kadar böyle bi manzarayi görmek mümkün degil...
    Cevapla
  • garip 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın vekilin yaptığı insanlık görevi.ancak bir milletvekilinin asil görevi vatandasın boyacılığını yapmak değil temel sorunlarını gidermektir.kendilerini kutlarım.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Eeee artik hükümet milletin hizmetinde yeni Türkiyede.
    Cevapla
  • babageldı 8 yıl önce Şikayet Et
    seçimden sonra o boyacıya bi bakın duruyomu yerinde diye: )
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuşuyor
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı