160 seçmeni olan köyde 3 milletvekili adayı

160 seçmeni olan Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Durmuşsofular köyünden AK Parti, CHP ve MHP'den 3 milletvekili adayı çıktı.

160 seçmeni olan köyde 3 milletvekili adayı
160 seçmeni olan köyde 3 milletvekili adayı
GİRİŞ 29.04.2015 11:20 GÜNCELLEME 29.04.2015 11:20

Kadirli'ye 20 kilometre uzaklıkta Arslantaş Barajı'nın hemen kenarında bulunan 50 haneli ve 160 seçmeni olan Durmuşsofular köyünden 3 milletvekili adayı çıkması köy halkını da şaşırttı. Durmuşsofular Köyü'nden TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in Özel Kalem Müdürü Mücahit Durmuşoğlu AK Parti Osmaniye Milletvekili Adayı, Mühendis Murat Koluçolak CHP'den Osmaniye Milletvekili Adayı, Gümrük Müşaviri Yusuf Kargıoğlu ise MHP'den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olarak gösterildi. 

160 seçmeni olan Durmuşsofular Köyü sakinleri ise bu durumun köylerinde sevinçle karşılandığını belirterek köylerinden üç kişinin farklı siyasi partilerden aday gösterilmesini tam bir demokrasi örneği olarak yorumladılar. 

Durmuşsofular köyünde 5 dönem muhtarlık yapan, aynı zamanda İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Yusuf Kargıoğlu’nun babası eski muhtar Salim Kargıoğlu, “Oğlum İstanbul’da MHP’den aday, AK Parti Osmaniye Adayı Mücahit Durmuşoğlu yeğenim, CHP Osmaniye Adayı Murat Koluçolak keza o da yeğenimiz yakın akrabamız. Durmuşsofular köyünden olup da üç tane aday çıkması hakikaten büyük bir şans. Üç adayımız da birbirinden değerli. Fakat Mücahit Durmuşoğlu bey üç dönemdir aday adayıydı. Bu dönem aday gösterildi. Fazlasıyla vekilliği hak etti” dedi. 

Köyde bakkal dükkanı işleten Hüseyin İşçan ise, "Ben yıllardır bu köyde bakkallık yaptım. Esnaflık tecrübem var. Siyasi tecrübem var. İki dönem de ben muhtarlık yaptım. Üç adayı da tanırım yakın akrabamız olur. Cenab-ı Allah hangisine kısmet ederse o olsun diyorum. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor