Yıldız: HDP barajı aşamayacak!

Bakan Taner Yıldız, Kayseri’de ekonomi muhabirleri ile bir araya geldiği programda HDP’nin ise barajı aşamayacağını söyledi.

Yıldız: HDP barajı aşamayacak!
Yıldız: HDP barajı aşamayacak!
GİRİŞ 02.05.2015 13:34 GÜNCELLEME 02.05.2015 13:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri’de ekonomi muhabirleri ile bir araya geldiği programda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde yüzde 48’ler bandını rahatlıkla geçeceğini belirtirken, HDP’nin ise barajı aşamayacağını söyledi.
Erciyes’te bulunan bir otelde düzenlenen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Orhan Düzgün, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ekonomi muhabirleri katıldı.

Programda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Dün önemli bir toplantı yaptık. Ülkemizi temsilen toplantıya katıldık. Bunu ülke olarak son derece önemsiyoruz. Önemli bir miktarın 30 milyar metreküplük 2020 yılı sonrasına inşallah böyle bir hedefimizi gerçekleştireceğiz.

Türkmenistan’ın kaynak ülkeler arasında yer almasını istiyoruz. Siyasi kararlılığın son derece önemli olduğundan bahsediyoruz. Türkiye bu projelerini geliştirdikçe coğrafyasından kaynaklanan avantajları yerine getirmiş oluyor. Doğalgazın Türkiye’nin ciddi bir merkezi olmasını bu tür programlar sağlamış olacak” diye konuştu.
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • emir 8 yıl önce Şikayet Et
    yüzde 10 çok fazla. bu ülke sadece akp chp ve mhpden oluşmuyor. belki daha düşük bir baraj olursa herkes kendini daha iyi temsil ettiğini düşünen partilere oy verecek
    Cevapla
  • abdullah bal 8 yıl önce Şikayet Et
    Milli ittifak barajı geçecek
    Cevapla
  • mehmet özdemir 8 yıl önce Şikayet Et
    bbpnin oyu yüzde 1 saadetin oyu yüzde 2 ikisin,i yanyana getirince yüzde 12 oluyo senin barajı aşmaktan kastı buysa tam bahçeli mantığı olur bu:):):)
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Geminin tek kaptanı olur, gerisi mürettebattır. Kalbin de tek sahibi olur, gerisi teferruattır!
    Cevapla
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Barajı gecselerde ne olcak zaten ışse yaramazlar inşallah gecmexler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 27 saattir giderilemedi
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun