Batman'da Erdoğan'ı kızdıran slogan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da toplu açılış töreninde konuştu.

GİRİŞ 02.05.2015 14:37 GÜNCELLEME 02.05.2015 17:35
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Erdoğan Batman'da halka seslenirken meydanda küçük bir grubun geçici işleri için kadro istemesi üzerine 'Nankörlük etmeyin' diye çıkıştı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

ERDOĞAN'I KIZDIRAN SLOGAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman'da toplu açılış töreninde konuşuyor. Batmanda halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında bir grup slogan attı. Konuşmasını yarıda kesen Erdoğan gruba dönerek; "Yapmayın, kendinize ekmek yiyecek bir yer bulmuşsunuz, nankörlük etmeyin" dedi.

 TÜRKİYE BÜYÜK GÜÇ KAZANACAK

- Batman'a 9 katrilyon yatırım yaptık. Ilısu Barajı ile ilgili Türkiye’de çok büyük güç kazanacak. Bedeli 1 milyar avro. Bunlar rekor yatırımlar. Batman terörden, faili meçhullerden çok çekti.  Geçmişte Türkiye'de Kürt, Arap, Çerkez, Roman aklınıza ne gelirse bu millete dilim dilim parçalara böldüler. Çözüm süreci ile ayrımları kaldırdık.  Geçmişte ret, inkar, asimilasyon  politikaları vardı. Bizim dünyamızda bunlar yok.

"BUNLAR DAĞDA ZERDÜŞT DİNİNİN EĞİTİMİNİ VERİYOR"

- Birileri çıkmış diyor ki 'Biz gelince Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kaldıracağız'. Hale bak. Diyanet'i kaldıracaklar. Neden  Çünkü bunların dinle işi yok. İşte bakıyoruz. Kaldıracağız dedikleri Diyanet, şu anda 'Qur'an-ı Piroz Kurdi' adıyla Kürtçe Kur'an mealini yayınladı. Bütün bunlarla beraber biz adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Dağlardaki kamplarda, işte elimize geçen belgeler, bunlar Zerdüşt dininin eğitimini veriyorlar. Bunları çok iyi tanımamız, çok iyi bilmemiz gerekiyor ve bunları da benim Kürt kardeşlerime iyi anlatmamız gerekiyor.

"DERTLERİ BAŞKA"

- Çözüm sürecini sadece belirli bir bölgeyle, kesimle sınırlandırmak her şeyden önce Kürt kardeşlerime haksızlıktır. Çözüm sürecini sadece Kürt sorunu parantezinde tutmak isteyenlerin dertleri başka. Kürt kardeşlerimin hakkını, hukukunu savunmanın, sorunlarını çözmenin peşinde değiller. Bu mesele üzerinden kendilerine inisiyatif alanı, istismar alanı oluşturmak istiyorlar. Çünkü tüm siyasi ikballerini buna borçlular. Geçmişte Kürt ifadesini yasaklayanlarla bugün aynı ifadeyi istismar edenlerin arasında, inanın bana göre hiçbir fark yok."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 58
  • kadir oguzhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en önemli ve en stratejik yarim adasının ilk başkanı RTE.
    Cevapla
  • batmandan 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi herkes bir şeyler karaladı bir şeyler yazdı çizdi. İnsan olan bazı şeyleri görmeli uzaktan davulun sesi çok gelir ama buralarda yaşam öyle yazmakla olmaz bayrak hepimizin bayrağı kimse bunu sorgulayamaz ama bazıları bayrağı türklere mal ediyor bu çok çirkince bir şey...öncelikle tüm ülke kürtleri kabul etmeli kardeşim demeli et tirnak meselesi gibi olmalı artık bu kavga gitmeli
    Cevapla
  • geçin din muhabetini 8 yıl önce Şikayet Et
    herkesin dini kendine ona bakarsanız türkiye cumhuriyeti devletinin de resmi dini yoktur. hem de resmi
    Cevapla
  • amedli 8 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan diyarbakıra batmana hoş geldin şeref verdin. biz barışı seninle yaşıyoruz bir kürt olarak seninle gurur duyuyorum. Allah bizi bu zerduşt zihniyetlilere teslim etmesin malesef hdp liler kürtlleri islamdan soğutarak dinsizleştirmeye çalışıyorllar bunu hala farkedemeyen kürtller var halla kürtlük için çalıştıklarını sanıyorlar.uyanıııııııııııınn.
    Cevapla
  • Amedliyim 8 yıl önce Şikayet Et
    Senın gibi Kürdü Allah tez zamanda HAKKINI versın. İslah etsın şuur versın. Aciz insan
    Cevapla
  • Amedliyim 8 yıl önce Şikayet Et
    Senın gibi Kürdü Allah tez zamanda HAKKINI versın. İslah etsın şuur versın. Aciz insan
    Cevapla
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız kürt kürt kardeşlerimin sorunu vardır diyor tamam da bende bir kürt'üm Allah aşkına ne sorunumuz var Kürt'ün sorunu kadar Türk'ün de sorunu var bu memlekette türk'de kürt'de eşit şuan varsa bir sorun Allah için söyleyin
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke tüm halkımız bilse duyarlı olsa sizin kadar...türk yada kürd yada çerkez mesele insan olabilmek..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    erduğanın bütün kürtleri kastetmediyın beli kimi kastetiyi beli ben bir kürtüm dediyi duğrudur bunlar dinsızdır hemde dini yok etmek içın kurulmuş bir partidır kürten çok ermeninın haklarını savuni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı