CHP'den Melih Gökçek'e dava

CHP, Gökçek'e, bir televizyon kanalındaki konuşmasında, partiyi hedef alan sözleri nedeniyle on kuruşluk manevi tazminat davası açtı

CHP'den Melih Gökçek'e dava
CHP'den Melih Gökçek'e dava
GİRİŞ 06.05.2015 19:08 GÜNCELLEME 06.05.2015 19:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, bir televizyon kanalındaki konuşmasında, partinin onur ve itibarını hedef olan açıklamaları nedeniyle on kuruşluk manevi tazminat davası açtı.
 
Partinin avukatı Mustafa Kemal çiçek tarafından Ankara Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimliği'ne verilen dava dilekçesinde, "Gökçen'in, kendisini CHP konusunda uzman olarak kabul ettiği, her fırsatta partinin tüzel kişiliğine, kurucularına, yöneticilerine, oy verenlere hakaret ve iftira niteliğinde tacizde bulunduğu" ileri sürüldü.
 
Gökçek'in, 24 Nisan 2015'de bir televizyon kanalında yayınlanan programda, CHP'ye yönelik mesnetsiz ifadeler kullandığı öne sürülen dilekçede, Gökçek hakkında, "siyasi partinin onur ve itibarını hedef alan, kişilik haklarına saldırı niteliğindeki açıklamaları" nedeni ile on kuruşluk manevi tazminat ödemesi talep edildi.
 

YORUMLAR 10
  • sevki 8 yıl önce Şikayet Et
    10 kurusluk partiden 10 kurusluk dava
    Cevapla
  • asıl yeri 8 yıl önce Şikayet Et
    kaynak hazır, kazanırlarsa
    Cevapla
  • 10 kuruş etmez 8 yıl önce Şikayet Et
    Partinin itibarının 11 kuruş etmeyeceğini itiraf etmişler :) Kimsenin güveni yok zaten CHP'ye, çalışanları ve üyeleri oy veriyor sadece.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende S.Gökçek'in konuşmasını izledim.Belgelerle ve CHP nin yanlışlarını açıkladı.zaten CHP nin açtığı davanın miktarı açtıkları davaya kendilerinin bile inanmadığını gösteriyor.
    Cevapla
  • Mahkemeye değil vatandaşa git 8 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet partilerinin mahkeme nöbeti başladı sandığa güvenmeyen vatandaşa güvenmeyenler hakimlerin gözüne bakıyor.Önceleri askerin gözüne bakarlardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar