Kâbe düşmanlığı HDP’yi vurdu!

Başörtülü ananın oğlu görüntüsü vererek dindar Kürtlerden oy devşirmeyi amaçlayan Demirtaş’ın son açıklamaları HDP'yi vurdu.

Kâbe düşmanlığı HDP’yi vurdu!
Kâbe düşmanlığı HDP’yi vurdu!
GİRİŞ 07.05.2015 11:20 GÜNCELLEME 07.05.2015 17:43
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Bir hafta, on gün öncesine kadar HDP'nin barajı aşma temayülü gösterdiğini iddia eden anket şirketleri; Demirtaş'ın Din, Diyanet ve Kâbe ile ilgili söylemlerinin ardından HDP'li Van İpekyolu Belediyesi'nin astığı ve Hadis-i Şeriflere dil uzatan afişlerin de HDP'nin barajı aşmasını iyice imkansız hale getirdiğini söylemeye başladılar…PKK'nın inşaatlarına giden yolları bombalaması, HDP'lerin parti araçlarına saldırması ve musluklarından kan akan afişler asılması da HDP'yi vuran sebepler arasında gösteriliyor.

Anketler HDP'nin İslâm'a ve mukaddesata saldırılarının ardından oy oranlarında 1,5, 2 arasında düştüğünü ve barajın altında kalabileceğini gösteriyor.

BAKAN YILMAZ'DAN HDP'YE 'DİYANET' TEPKİSİ

Kalkınma Bakanı ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, partisinin son oy oranını Akit'e açıkladı. Bakan Yılmaz, AK Parti'nin Türkiye'yi getirdiği noktanın halktan büyük teveccüh aldığını belirterek, "AK Parti'nin anketlerde çıkan son oy oranı yüzde 50 bandındadır. Bu oy oranının seçimlere yaklaşıldıkça daha da yükseleceğine inanıyorum. Özellikle seçim günü yaklaştıkça kararsızların da partimize yönelerek oylarımızı yüzde 50'nin üzerine çıkaracağına inanıyorum" diye konuştu. Bakan Yılmaz, kendilerine ulaşan anketlerde HDP'nin barajı aşmaktan uzak göründüğünü, diğer partilerin oy oranlarında da artış gözlenmediğini kaydetti. 

"ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR"

AK Parti dışındaki partilerin oylarını artıramamasının, güttükleri yanlış politikaların bir sonucu olduğuna dikkat çeken Yılmaz şunları söyledi: "Diğer partiler ne yaptı? Sadece yapılan çalışmalara engel oldular. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Başkaları yıkar, AK Parti yapar. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Türkiye'nin kaderi ile AK Parti'nin kaderi birleşti. AK Parti artık bir dünya partisidir. Anayasa'yı değiştirip, çok güçlü bir istikrarlı yönetim oluşturacağız. Güçlü bir ekonomiye sahip olacağız."

HDP'YE 'DİYANET' TEPKİSİ

Diyanet İşleri Başkanlığı'nı kapatmayı seçim beyannamesine koyan HDP'ye tepki gösteren Yılmaz, "Birileri Diyanet'i kapatmaktan bahsediyor. Vatandaşlarımız buna izin verecek mi? Bu Diyanet, Kürtçe meal bastırdığı gibi Kürtçe hutbe de basacak. Bu Diyanet ile siz niye uğraşıyorsunuz. Kime şirin görünmeye çalışıyorsunuz. AK Parti'den 10-12 yıl öncesine gidin. Hastanelerin, doktorların, yolların durumlarını düşünün. Eğitimde, sağlıkta, adalette, Emniyette, yollarda çok farklı bir Türkiye inşa etti. Ancak, bir söz vardır; "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik". Şimdi ya birileri gelecek yeniden o eski Türkiye'yi canlandırmaya çalışacak ya da 7 Haziran'dan sonra yeni bir Türkiye'yi çok daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR 32
  • DERMAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam barajı aşmamaları için görevlendirilmiş.Bir Kabe, bir diyanet şimdi de Kürtçe mealli Kur'an'ı Kerim.Atış serbest.
    Cevapla
  • wien 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bir kurt olarak dinime dil uzatan atamın pesinden gidersem Allah beni tas etsin Müslüman olan hic kimse siyasi Görüşü ne olursa olsun böylelerin Peşine gitmez oyumuda kullanmam olur biter
    Cevapla
  • tugba 8 yıl önce Şikayet Et
    ya siz neden insanları bu kadar kötülüyorsunuz. boyle konuşarak demirtaşın günahına girmeyin.ayıptır günahtır ya. inadına HDPPPPP
    Cevapla
  • Asim 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapma ya Baska
    Cevapla
  • alfredo 8 yıl önce Şikayet Et
    Demirtas kurtlerin hakkini savunuyorum diyor. daha bi saglik ocqgi ne bileyim sosyal tesis actihini duydunuz mu?soylediginde para yok diyorlar.Bi kurt olarak artik sıkıldim bu adamlarda bizim adimizi kotuluyorlar...
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    daha kudüsün kimin olduğunu bilmiyor zavalı demirtaş yahudi zehniyeti var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı