Akdoğan AK Parti'nin oy oranını açıkladı

AK Parti'nin oy oranlarını açıklayan Akdoğan, son yaptıkları kampanya ve mitinglerle biraz daha toparlanma, canlanma olduğunu belirtti.

Akdoğan AK Parti'nin oy oranını açıkladı
Akdoğan AK Parti'nin oy oranını açıkladı
GİRİŞ 08.05.2015 23:52 GÜNCELLEME 08.05.2015 23:56
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti'nin şu anda anketlerde yüzde 44-47 bandında gezdiğini belirterek, son yaptıkları kampanya ve mitinglerle biraz daha toparlanma, canlanma durumu olduğunu, teşkilatların canlandığını, bu kampanya ile oy oranlarının yüzde 50'ye doğru gideceğini söyledi.

NTV'de katıldığı "Meydanların Sesi" programında soruları yanıtlayan Akdoğan, seçime bir aya kala hedeflerine ne kadar yakın olduklarına ilişkin soru üzerine, 2-3 haftadır meydanlarda olduklarını, hemen hemen Ankara'nın birinci bölgesindeki bütün ilçelerine ve köylerine gittiğini, diğer partilerden kimseyi şu ana kadar görmediği kaydetti.

Diğer partilerin yeni yeni araziye indiğini dile getiren Akdoğan, hedeflerine ulaşacaklarını aktardı.

AK PARTİ'NİN SON OY ORANINI AÇIKLADI

Akdoğan, "AK Parti anketlerde şu anda yüzde 44-47 bandında geziyor. Biliyorsunuz 45-50 bandındaydık. Şu anda son hafta itibarıyla biraz daha toparlanma, canlanma durumu var. Şu anda bütün teşkilatlarımızda ciddi bir canlanma başladı. Bu yukarıya doğru bir trend oluşturacaktır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Mitinglerin ve seçim kampanyalarının canlanmada payı olduğunu, son haftalarda yaptıkları kampanya ile oy oranlarının yüzde 50'ye doğru gideceğini ifade eden Akdoğan, son durumun bir hafta 10 gün sonra daha iyi şekilleneceğini, kararsızların biraz daha azalacağını anlattı.

YORUMLAR 16
  • Mustafa TOPAK 8 yıl önce Şikayet Et
    ak parti çıkış heyecanını ve sinerji oluşturan kadrolarını yitirmiştir maalesef.muhalefet olmasaydı mersin adaylarından dolayı ailece sandığa gitmezdik mesela.
    Cevapla
  • gurbetci 8 yıl önce Şikayet Et
    En az yüzde 60 la gelmeli akp hedef 2023 Büyük Türkiye.
    Cevapla
  • Badem 8 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah
    Cevapla
  • yolcu 8 yıl önce Şikayet Et
    ben doğunun bir köşesinden bir vatandaş sana ve senin gibilere binler kez yazıklr olsun diyorum.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    he he alın 400 vekili de rahat rahat satın memleketi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı