Başbakan Davutoğlu'ndan hodri meydan

7 Haziran seçimleri kapsamında mitinglerini sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu Denizli'de halka seslendi.

Başbakan Davutoğlu'ndan hodri meydan
Başbakan Davutoğlu'ndan hodri meydan
GİRİŞ 13.05.2015 19:17 GÜNCELLEME 13.05.2015 20:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Partisinin Denizli mitinginde vatandaşlara hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhalefet partilerine seslenerek, "Tek tek gelmeyin hepiniz birlikte gelin. Hepiniz yenmek çok daha keyifli olacak" dedi.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;

"Paralelciler AK Parti'nin karşısında kim varsa onu destekledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday çıkardılar. Temeli olmayanın çatısı olur mu? Paralelciler darbeye kalkıştığında hepsi tilki gibi pusuda bekledi."

"HDP ne söylüyorsa CHP de aynı şeyi söylüyor. Çünkü bunlar ruh ikizi. Al birini vur ötekine. MHP ile HDP birbirini besliyor. Biri şiddet yaptıkça diğeri oy topluyor. Ahh bir kaos çıksa bize iktidar yolu gözükse diye."

"HEPİNİZİ YENMEK DAHA KEYİFLİ OLACAK"

Tek tek gelmeyin hepiniz birlikte gelin. Hepiniz yenmek çok daha keyifli olacak.
Çatı aday MHP'den aday oldu ama MHP'nin sembolünü bile yapamıyor. Şimdi başka hesaplar içine girdiler. Artık CHP, HDP yok artık CHDP var. Bunlar aynı kaptan su içiyor. Biz ise Türkiye'nin her yerinde sadece millet diyoruz.  Bizim zayıflamamız üzerin hesap yapmayın. Biz millete dayanmışız bizi kimse zayfılatamaz. Milletimizin desteği ile gece gündüz alnımızın teriyle çalıştık. Hazineyi doldurduk. Eğreti atan binen tez iner. Bunların bindikleri at paralel at."

YORUMLAR 3
  • İŞTE BUKADAR 8 yıl önce Şikayet Et
    er meydanı yiğit meydanı...
    Cevapla
  • eskiden 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden CHP laiklik çağdaşlık edebiyatı yapar MHP vatan bölünüyor şehitler üzerinden siyaset yapardı. Bunlar bitince şimdi mazot 1.5tl, asgari ücret 1500.tl siyaseti satıyorlar. Elde malzeme kalmayınca ülkenin gerçek gündemine döndüler sonunda. Hahah.
    Cevapla
  • Egeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyük davalar büyük adamlar eliyle yükselir.her zaman sizinleyiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü