Elvan: Kılıçdaroğlu'nun projelerine çok güldüm

Bakan Elvan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'mega proje' açıklamasına ilişkin, "İzlediğimde çok güldüm açıkçası" dedi.

Elvan: Kılıçdaroğlu'nun projelerine çok güldüm
Elvan: Kılıçdaroğlu'nun projelerine çok güldüm
GİRİŞ 21.05.2015 18:40 GÜNCELLEME 21.05.2015 18:40

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'mega proje' açıklamasına ilişkin, "İzlediğimde çok güldüm açıkçası" dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, Ak Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde seçim çalışması yaptı. Avsallar Mahallesi'nde bir açılışa katılan Lütfi Elvan, sonrasında Alanya Öğretmenevi'nde partililerle yemek yedi. Ardından da Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nde gazetecilerle bir araya gelen eski bakan Elvan burada gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

'AK PARTİ'NİN İCRAATLARINI ANLATIYOR'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 'mega kent' projesini değerlendiren Lütfi Elvan, "İzlediğimde çok güldüm açıkçası. Çünkü biz Türkiye geneline yönelik lojistik köy projelerimizi zaten başlattık. Bu projelerin bir çoğunu zaten biz yaptık, gerçekleştirdik ve şu anda yapmaya devam ediyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu'na kimler danışmanlık yapıyor bilemiyorum ama sanki projenin hele de ilk bölümleri bizim Ulaştırma Bakanlığı'nın ve Ak Parti iktidarının yaptığı icraatları anlatıyordu" dedi.

'KAPLUMBAĞA HIZIYLA YÜRÜYORLAR'

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamasında Ak Parti'nin birçok projesine ve icraatına yer verildiğini kaydeden Elvan, şöyle dedi:

"Yapmış olduğumuz köprüler ve viyadükleri anlatıyor. Türkiye'nin bir merkez konumunda olduğundan bahsediyor. Evet, Ak Parti Türkiye'yi demiryolunda da karayolunda da deniz yolunda da bir transit ülke yapma konusunda zaten çok önemli bir yol kat etti. Bizim Trabzon'daki lojistik merkezinin ismine 'Merkez Türkiye' demişler. Biz bunları yaptık ve yapıyoruz da zaten. Yalnız şunu yanlış yapmışlar. Bunlar bizim 2019 yılına kadar yapacağımız projeler, onlar 2035'e çekmişler. Tabi biz koşuyoruz, onlar kaplumbağa hızıyla yürüyorlar. Aramızda böyle bir fark var."

'CHP BİZİM PROJELERİMİZİ KABULLENMİŞ'

Açıklamalarda sevindiği bir nokta da olduğunu aktaran Lütfi Elvan, "Kimse bunları 'Ak parti bunları zaten yapıyor' diye uyarmamış. Ama şunu samimiyetimle söylemek istiyorum, ilk defa her projemize karşı çıkan ve mahkemelere götüren CHP, artık bizim projelerimizi kabullenmiş durumda. Buna sevindim açıkçası" diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!