Ekmeleddin İhsanoğlu seçim tarihini yanlış söyledi

MHP'nin İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinin tarihini 2 kez yanlış söyledi.

Ekmeleddin İhsanoğlu seçim tarihini yanlış söyledi
Ekmeleddin İhsanoğlu seçim tarihini yanlış söyledi
GİRİŞ 21.05.2015 18:57 GÜNCELLEME 21.05.2015 19:52
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, partisinin Şişli Meydanı'ndaki standını ziyaret etti.

"3 HAZİRAN" DEDİ

Ziyaret esnasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İhsanoğlu, konuşması sırasında iki kez seçim tarihini yanlış söyleyerek "3 Haziran" demesi dikkat çekti. İhsanoğlu, daha sonra MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Başbuğ Pınarbaşı ve Gülru Vardar ile birlikte Semarkand Vakfı'nın düzenlediği kermesin açılışını gerçekleştirdi. Ekmeleddin İhsanoğlu, kendisini alkışlayan vatandaşlara "bozkurt" işareti yapmayı ihmal etmedi.

İHSANOĞLU'NUN ADINI SÖYLEYEMEMİŞLERDİ

Diğer yandan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP ve CHP'nin çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adını hem MHP'liler hem CHP'liler söyleyememişti.

YORUMLAR 71
  • selahattin 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha secim tarihini sasiran bir milet adayi nasil olacak bu is yanlislikla chp nin yanina gitmesin
    Cevapla
  • YAZIK.. 8 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda 1990 lardan beri büyük emperyalist projeler hazırlandı. ÜST AKIL her yere adamını sokuşturuyor. Nerede TURUNCU DEVRİM-KASET-SUİKAST varsa orada üst akılın parmağı vardır.
    Cevapla
  • Binali 8 yıl önce Şikayet Et
    Genel başkanıda Ekmelettin diyemiyor.Bazen şemselettin bazen kemkelettin diye kekeleyip duruyor.Bu zatında seçim tarihini bilememesi gayet normal.Dünyadan bi haber adamlardan gelde hizmet bekle.
    Cevapla
  • A. ŞENATEŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik be.. Temelsiz çatı olmaz olmaz... kusura bakmayın.
    Cevapla
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    İhsanoğlunu tanırım babamın bir arkadaşıdır şahsı ancak gerçekten bazen pek şaşırmayi seven biridir bazen de aklını zorlamiyor maşa olmasını kaldıramıyorum ancak ben keşke ilmi konularda kalsa çok başarılı bu konularda ama asla milliyetçi biri değil üzgünüm MHP sevenler bu durum çok real
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Smart büyüdü! Yeni modeli sosyal medyayı salladı! Tasarımcısı Türk çıktı