Erdoğan: Kılıçdaroğlu muhatabım değil ama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anamuhalafet lideri Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan: Kılıçdaroğlu muhatabım değil ama...
Erdoğan: Kılıçdaroğlu muhatabım değil ama...
GİRİŞ 24.05.2015 18:35 GÜNCELLEME 24.05.2015 23:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap etti. Erdoğan, meydanlar boş diyen Kılıçdaorğlu'na cevap verdi.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarından satır başları;

Bugün burada 278 ayrı eserin açılışını yapıyoruz. TOKİ 803 konutun ve sosyal tesislerin inşasını tamamladı. Biz diğerleri gibi, anamuhalefetin başındaki zat gibi hep -cek -cak demiyoruz. Bana 4 yıl verin işsizliği bitireceğim diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

"KILIÇDAROĞLU MUHATABIM DEĞİL AMA..."
Seçimlerde rehavet var dediğimde Kılıçdaroğlu "Cumhurbaşkanı konuşurken meydanları boş görüyor ondan öyle dedi' diyor. Kılıçdaroğlu benim muhatabım değil ama Şanlıurfa'nın meydanı ortada. Şanlıurfa'nın meydanı böyle kalabalık görmüş mü?

"BUGÜN BİR İSTİSNA YAŞIYORUZ"
Ben her temel atma törenine katılmam biliyorsunuz. Bugün bir istisna yaşıyoruz. Şehir hastaneler benim sevdamdır. Şanlıurfa'ya bir şehir hastanesi kuruyoruz. Bugün Şanlıurfa şehir hastanesinin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Biz şu ilkeyle çalıştık: 'İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır'

"Hz. Ali Radıyallahü Anh Efendimiz gibi yaşamaya çalışıyorum"

Siyasetin, Avrupa'da projesi yapılan "Ali'siz Alevilik" oyununu oynadığına işaret eden Erdoğan, "Böyle bir fitne var şimdi. Biz ne bilirdik eskiden Aleviler, Hz. Ali Radıyallahü Anh Efendimizi sevenler diye bilirdik. Öyle mi? Ben de onun için derdim ki eğer Alevilik Hz. Ali Radıyallahü Anh Efendimizi sevmekse ben bu Alevi'yim diyenlerden daha Alevi'yim. Çünkü ben Hz. Ali Radıyallahü Anh Efendimiz gibi yaşamaya çalışıyorum ama bunlar öyle yaşamıyorlar ki?" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 18
  • takipçi 8 yıl önce Şikayet Et
    almanyadan yolladik oylarimizi Ak partiye.digerlerinin yaptigi yalakalik şarlatanlik yanlarina kar kalacak.insallah yine hakkin yolunda AK PARTI kazanacak..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    o muhattap değil bu muhattap değil senin muhattabın kim. artık yeter bir sus artık şuan gelebileceğin en üst makama geldin biraz Yapıcı ol artık. Türkiye'yi felakete götürmeye kimsenin hakkı yok.
    Cevapla
  • Bhy 8 yıl önce Şikayet Et
    Chp , Hdp vb partiler dış piyonu başarısız olunca temsilcilerin çatlak sesleri çıkmaya başladı Amerika nato Tayyip Erdoğan'a diş göstermek için fırsat kollu TC yi seven Ak Parti demeli
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet başkanım mhp chpe hdp paralel senin gölgen sahi olamazlar hele kılıcdaroğlu senin kalibiren degil bu millet seninle RABBİM seni korursun arkanda türkiye degil dünya var adamın kralı ALLAHINA gurban oluruz kasımpaşalı vesallam
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    senin yanindayiz baskanim sonuna kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi