Şevki Yılmaz'dan o habere yalanlama

Eski Rize milletvekili Şevki Yılmaz hakkında 'Milli İttifak'a destek verdiği iddialarını Yılmaz, sert bir dille yalanladı.

Şevki Yılmaz'dan o habere yalanlama
Şevki Yılmaz'dan o habere yalanlama
GİRİŞ 25.05.2015 15:15 GÜNCELLEME 25.05.2015 15:23
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Ak Parti'ye destek için Ordu'da bulunan Şevki Yılmaz Hoca yalan haberlere cevap verdi. Yılmaz hakkında basında, Paralel yapıya yakın olduğu ve Milli İttifak'a destek verdiği, hatta ittifakın meclise girmesi durumunda kurban keseceği iddialarında bulunuldu. 

İşte o haber...

Şevki Yılmaz Hoca'nın yaptığı açıklama şöyle:

Malum Derini şer çevrelerin devam eden yalan ve iftira kampanyasına bizi de kattıklarını üzüntüyle öğrendim.

"Saadet İttifakını desteklediğim ve malum cemaatle işbirliği içinde olduğum"yalanını ve iftirasını yaymağa çalışıyorlar!

Sevgili Peygamberimiz "Benim Ümmetim her günahı işleyebilir. Ama yalan asla söyleyemez" ilkelerinden sapmış,gözlerini hased, hırs ve kin kör etmiş Saadet Birlik İttifakının üst yönetimindeki bu kardeşlerime Allah'tan basiret, feraset ve merhamet diliyorum.

Tabandaki samimi ihlaslı kardeşlerime de gafletten uyanmalarını temenni ediyorum!

17 Aralık DostModern Darbesinden 6 Ay evvel Cemaati ve Saadet Partisi'ni uyardığım

14 Haziran 2013'te KonTV 'deki konuşmamı çarpıtarak ve bugün yapmışım gibi göstermek en büyük alçaklık ve şerefsizliktir!

Biz dün de bugün de Hak ve Özgürlükler adına elde edilen nimetlere nankörlük yapanların yanında olmadık ve olmayacağız!

Eski Türkiye'yi özleyenlerden değiliz!

Yeniden Büyük Türkiye'nin Mimarı Prof.Necmeddin Erbakan Hocamızın talebesi Tayyib Erdoğan Liderliğindeki Mili Görüş ve Diriliş hareketi olan AK Partisini desteklemek hepimizin İmani ve İnsani görevidir!

Yeniden Büyük Türkiye'nin oluşumu için Devasa hizmetlere devam eden AK İktidarını 7 Haziran'da da AK oylarımızla desteklemeğe devam edeceğiz İnşallah!

Yeniden Büyük Türkiye Gemisini CHP ve İşbirlikçileri Korsanlara asla teslim ettirmeyeceğiz!

Ülke gemisini Erdoğan ve Davudoğlu Kaptanlarına AK Parisine oylarımızla yeniden teslime kararlıyız İnşallah!

Kamu Oyuna Saygıyla duyrulur!

Şevki YILMAZ

20.Dönem Rize Milletvekili

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 80
  • İsimsiz 8 yıl önce Şikayet Et
    bit siyası Oluşum nasıl imani mesele oluyor ?
    Cevapla
  • Muttaki 8 yıl önce Şikayet Et
    Şevki Ağabey'in çok emekleri var AKP öncesi dönemde çok hizmetler yaptılar merhum Erbakan Hoca'yla. Sağolsun, çok güzel konuşmuş yine
    Cevapla
  • metinn 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu parelelin hiç mi haysiyeti şerefi kalmadı bunlar seçim yaklaştıkça iyice azgınlaştılar Allah sağ duyulu seçmenin adedini çoğaltsın da kazasız belasız 7 haziranı geçelim bu seçim milli oluşumla gayri millilerin mücadelesi olacak bütün ak partili seçmene iş düşüyor erinmek üşenmek yok Allahın izniyle gidip oyumuzu kullanmamız lazım bu günden sonra son denemece girildi sağ duyulu vatandaş bu kirli oyunu kafası karışık eşe dosta anlatması lazım 7 haziranda sandıktan istikrar çıkması lazım bunlar kaos bekliyor koalisyonlarla bu güzelim ülkemizin önünü kesmeye çalışanlara büyük bir ders vermemiz lazım....
    Cevapla
  • Harun B 8 yıl önce Şikayet Et
    Şevki hocam hep haktan yana doğrudan yana olmuştur Allah razı olsun kendisinin Almanyada sohbetlerinden çok istifade etmek nasip oldu.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Şevki Yilmaz Türk siyaset tarihinin en korkusu Inancli siyasetcilerinden birdir o satilmişlarin söyledkileri ile kendine bir leke dokundurmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum