Bilal Erdoğan'dan sert tepki: Saçmalık...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Mısır vatandaşı olduğuna dair çıkan iddialara sert yanıt verdi.

Bilal Erdoğan'dan sert tepki: Saçmalık...
Bilal Erdoğan'dan sert tepki: Saçmalık...
GİRİŞ 25.05.2015 17:50 GÜNCELLEME 25.05.2015 18:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bilal Erdoğan, Mısır vatandaşı olduğuna dair çıkan iddialara sert yanıt verdi. Erdoğan, “Bu saçmalıklarla ilgili avukatımız gerekli hukuki işlem başlattı. Ayrıca avukatımız aracılığıyla konu hakkında açıklamada da bulunacağız” dedi.

Bilal Erdoğan, Türkiye’nin 1950’den beri başarılı seçimler düzenleyen bir ülke haline geldiklerini belirterek, “AK Parti iktidarı başladığı 2002’den beri de 9 tane seçim ve referandum olmuştur. Bu yüzden bütün vatandaşlarımızı bu vatandaşlık görevini kullanmaları çok büyük önem arz ediyor. Bir kere seçime katılımın yüksek olmasını arzu ediyorum. Bu da seçimin üzerine gölge düşürmek isteyenlerin oyunlarını bozacağını düşündüğüm için önemsiyorum. Bunun dışında insanlarımızı ve vatandaşlarımızı hakikaten verdiği oyun sorumluluğunu iyi değerlendirmesini gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Türkiye için önemli bir dönemeçten geçildiğini aktaran Bilal Erdoğan,“Türkiye’nin son 12-13 yılda bütün kazanımlarını aslında geri alınmasını vaat eden secim kampanyalarıyla karşı karşıyayız. Bundan halkımızın büyük ferasetle bugüne kadar olduğu gibi aynı şekilde değerlendireceğini ve oyunu kullanacağını düşünüyorum. Ve 12-13 yılın kazanımlarını tehlikeye atılmayacağını ve daha da güçlenerek bölgesinde güçlenerek sesleneceği rolü 2023 yılındaki büyük hedeflerimizi devam ettireceğimiz bir dönemecin kapısındayız. Bu yüzden önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Bekir Öztürk Sabanoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkandayiz bilal kardesim , durmak yok yola devam !
    Cevapla
  • ozzy 8 yıl önce Şikayet Et
    insallah babacim!
    Cevapla
  • fikir 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti neden cözum istiyor. kısacası Akp takkeleri dusuruyor. Akp billiyor kii bu pkk cozum istemez. Pkk nin Kurtlere ihanetini ispatlamaya calisiyor. Yani pkk evet baris cözom olsun dese AĞA BABALARI ingiiliz ve batililkar der ki Ullan 40 yildir sizi çözüm yapasiniz diye mi besledim. Alin size IŞID. Ayaginizi denk alin yoksa kurt murt birakmam ortaadoguda. Ak parti buyuk oyunu gördugunden cözume zorlayip takkeleri düşürüyor. Mesele bu.
    Cevapla
  • Erdoğan sevdalısı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamla alıp veremediğiniz nedir? İftira atana da elbet iftira atanlar çıkar!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”