Davutoğlu'ndan Demirtaş'a cevap

Şırnak'ta konuşan Başbakan Davutoğlu, Demirtaş'ın Yüksekova Havaalanı ile ilgili sözlerine cevap verdi.

Davutoğlu'ndan Demirtaş'a cevap
Davutoğlu'ndan Demirtaş'a cevap
GİRİŞ 26.05.2015 17:58 GÜNCELLEME 26.05.2015 18:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin Şırnak mitinginde halka hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yüksekova Havalimanı açılış töreninin ardından HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Keşke Yüksekova Havaalanı'nın kurdelesini beraber kesebilseydik" sözlerine cevap verdi.

Demirtaş'ın PKK'nın şiddetini durdurmaya çabalamadığını söyleyen Davutoğlu, Demirtaş'a neden Kadıköy ve Şişli'de kullandığı dili kullanmadığını sordu:

"SORMAK GEREKMEZ Mİ.."

"Demirtaş bugün keşke o kurdeleyi birlikte kesseydik demiş. Sormak gerekmez mi yıllardır çalışan o işçilere neden saldırdılar? Niye engel olmadınız? Neden şiddete karşı durmuyorsunuz? Niye gelen her iş makinesini kırmaya çalışıyorsunuz?

"NİYE KADIKÖY'DEKİ DİLİ KULLANMIYOR"

Niye Kadıköy'deki dili kullanıp Şişli'deki dili kullanıp buralara gelip PKK'ya ve şiddet yanlılarına dönüp artık şiddeti terk edin demiyor. Demirtaş'ın sınav vaktidir. Eğer şiddete karşıysa bu saldırıları yapanları kınasın.

"GELİN BU ŞİDDETE SON VERELİM"

HDP'ye saldırı olduğunda biz kınıyoruz o ne yapıyor? Şimdiye kadar Demirtaş'ın ağzından AK Partililere saldırıda bir şey duymadık. Çağrıda bulunuyorum. Gelin bu şiddete son verelim."

MUHATABIMIZ MİLLETTİR
Seçim sonrasında en temek işimiz çözüm sürecini başarıya götürmektir. Ama çözüm sürecinde muhatabımız milletimizdir.

Kılıçdaroğlu, Kobani'den gelen Kürtleri de geri göndereceğim diyor. Demirtaş'tan cevap yok. Bize sığınan kimseyi geri göndermeyeceğiz.

 

YORUMLAR 11
  • eses 8 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefete selam hizmete devam
    Cevapla
  • Güven 8 yıl önce Şikayet Et
    Hava alanına bir çivi çakmışlığınız mı var da kurdeleyi keseceksiniz Demirtaş? El çalışsın siz övünün , ne ala memleket!
    Cevapla
  • harbi 8 yıl önce Şikayet Et
    hocam Rabbim yar ve yardımcınız olsun bizden dua sizden hizmet ve önüne set konulamayan türkiye
    Cevapla
  • hançer 8 yıl önce Şikayet Et
    bu dualar oldukça ümmetten sana sırtın yere gelmez inşallah
    Cevapla
  • yeni bir sayfa.. 8 yıl önce Şikayet Et
    YÜCE RAHMAN sizlerden razı olsun..bu ermeni sözcülerinin hdp ve diğerlerinin tüm engellerine rağmen bu şekilde hızla ilerleyen AK PARTİ eğer engellerle karşılaşmamış olsalardı HAKKARİ şimdi innanılmaz bir şehir olmuştu halkı köle gibi kullanan hdp kendileri lüks evlerde kalırlar en son model arabalara binerler çocukları kolejlerde okurken OKULLARIN CAMLARINI İNDİRDİLER lüks arablara binerken VATANDAŞIN ARABALARINI YAKTILAR çocukları spor yaparken DOĞUNUN GENÇLERİNİN ellerine TAŞ SİLAH MOLOTOF VERDİLER kısacası HAKKARİ artık DAĞLARIYLA HALAYLARIYLA kendilerine YENİ BİR SAYFA AÇACAKLARDIR..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır