Erdoğan'dan Demirtaş'a cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı televizyon programında Demirtaş'ın Yüksekova Havaalanı ile ilgili sözlerine cevap verdi.

GİRİŞ 27.05.2015 00:22 GÜNCELLEME 27.05.2015 11:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksekova Havalimanı açılış töreninin ardından HDP Eş Başkanı SelahattinDemirtaş'ın "Keşke Yüksekova Havaalanı'nın kurdelesini beraber kesebilseydik" sözlerine cevap verdi.

MUHATAP ALMAK İSTEMEM

Öncelikle muhatap almak istemem. Bu ülkenin cumhubaşkanına kullandığı kelimeleri iyi bilecek. Beni CHP'nin ve MHP'nin belediye başkanları karşılar. Şu anda HDP'nin belediye başkanlarının beni karşıladığı bir il olmamıştır. Mardin'e, Diyarbakır'a gittim gelemediler. Neden? dağdan talimat gelmiştir. Dağdan gelen talimatlarda yönetilen belediyelerle nasıl diyalog kuracaksınız?

Bu havalimanına aşıksa milletvekiliydi mecliste niye 2 yıl boyunca yardımcı olmadı. Onun oraya gelmesi önemli değil bizim için önemli olan Hakkari halkının orada olması önemli.

MUSLUKLARDAN KAN AKIYOR KAN!

Van'da musluklardan kan akıyor kan. Musluktan kan akar mı? Ama bunların musluklarından akar. Milletimin bunları görmesi bilmesi için ben meydanlardayım. Müslüman bir sokulduğu yerden bir daha sokulmaz.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    İlk kıblemiz Mescidi Aksaya sırtını dönmüş yok saymış Hakkın karşısında Batılın yanındaki HDP ve Eş Başkan Demirtaş!7 Haziranı hedefleyen kirli ittifaka CHP, MHP, HDP, DHKP/C, Doğan Medyası, Paralel Yapı, TÜSİAD, Selahattin Demirtaş'ın PKK'daki ağabeyi Nurettin Demirtaş, Gezizekalılar, ateistler,çakma sanatçılar da katıldı. MOSSAD, CIA, MI6, BND'nin beslediği İngiliz Yahudi ittifakı, Ermeni ve Rum Lobileri Kraliçeli Papalı Haçlılar karanlık güçler! Allah Aşkına uyanın ve Kefeniyle yola çıkmış Ümmetin son kalesi ve HALİFESİ Evladı Osmanlı Recep Tayyip Erdoğana ölümüne sahip çıkalım! Bizim yedi Haziranda ortalığı "MANDACILARAMI" bırakacağımızı sandılar?
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    allahına kurbann babasın senn. ailemin ve benim akpartiye olan oylarım sonuna kadar helalli hoş olsun. feda olsunn senin yolundaa babaa.
    Cevapla
  • Malatya44 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun! Biz her daim canımızı vermeye hazırız. ALLAHU EKBER!
    Cevapla
  • ziverbey 8 yıl önce Şikayet Et
    buyuk usta yurube mıllet arkanda..
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Inş bi millet bu hizmetin bu nimetin karşılığını verecek sayın cumhurbaşkanim .mevla yardımcınız olsun. Millet sizinle Allah in izni ile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor