Milletvekili adayı kavgada yaralandı

DSP Afyonkarahisar milletvekili adayı Şerafettin Erdinç Özdil çıkan kavgada darp sonucu yaralandı.

Milletvekili adayı kavgada yaralandı
Milletvekili adayı kavgada yaralandı
GİRİŞ 27.05.2015 18:56 GÜNCELLEME 27.05.2015 18:56

Alınan bilgiye göre, seçim çalışması kapsamında Sultandağı'na gelen Özdil ile broşür dağıttığı kahvehanede oturan bedensel engelli Nurettin (55) ve kardeşi Mehmet Sezgin (52) arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda Özdil başından, Nurettin Sezgin bacağından, Mehmet Sezgin ise yüzünden yaralandı.

Yaralılar, Sultandağı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sezgin kardeşler buradaki tedavilerinin ardından, Özdil ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesindeki tetkiklerinden sonra taburcu edildi. Taraflar, olayla ilgili olarak polise şikayette bulundu.

"Biri kafama sandalyeyle vurdu, kendimi korudum"

Özdil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Sultandağı'na gittiğini söyledi.

Bir kahvehanede broşür dağıtırken bazı kişilerle tartıştığını dile getiren Özdil, şöyle konuştu: "O kişiler, 'Sen AKP'ye hizmet ediyorsun. Onun hizmetine çalışıyorsun, uğraş veriyorsun' dedi. Kendileriyle bu konu hakkında konuşmaya devam ettim. Tatmin olmamış bir şekilde olayı iyice gerginleştirdiler. Broşürler iyice etrafa saçıldı. Biri kafama sandalyeyle vurdu, kendimi korudum. Daha sonra babama saldırdılar. Gömleğim tamamen yırtıldı. Gömleği daha sonra değiştirdim. İlçedeki hastanede tomografim çekilmeden Afyonkarahisar Devlet Hastanesine getirildim. Oyları filan böldüğüm yok, bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bu gergin siyasetin kimseye faydasının bulunmadığını söylüyoruz. DSP, çok ciddi yükselişte, bunu çekemeyenler iyice agresifleşti ancak yılmayacağız, mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz."

"Sağlam ayağıma da vurdu, onu da kötü etti"

Nurettin Sezgin ise Özdil'in, elini masaya koyarak, "Ben DSP milletvekili adayıyım, Sultandağlıyım. Dün beni izledin mi?" dediğini ifade eden Sezgin, "İzlemediğimi söyledim. 'Niye izlemedin?' dedi. Ben de 'İzlemek zorunda mıyım?' dedim. Daha sonra, 'Benim siyasetle işim olmaz, git işine kardeşim' dedim. 'Ben yatalak, özürlü birisiyim' dedim" ifadesini kullandı. Sezgin, ardından tartışmanın büyüdüğünü ve kavgaya dönüştüğünü, düşünce tekmelendiğini, dizlerinde yaralar oluştuğunu savunarak, söz konusu kişiden şikayetçi olduklarını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı