Davutoğlu Siirt mitinginde konuştu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Siirt mitinginde halka hitap etti. Davutoğlu

GİRİŞ 28.05.2015 13:20 GÜNCELLEME 28.05.2015 14:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Siirt mitinginde seslenen Başbakan Davutoğlu, yine CHP-MHP ve HDP'ye sert eleştirilerde bulundu. Davutoğlu, "Pensilvanya'ya vuruyorsunuz ses Demirtaş'tan geliyor? 3 legal parti CHP, MHP ve HDP bir de 3 illegal örgüt Pensilvanya, Kandil ve DHKP-C AK Parti'ye karşı birleştiler. Asıl Tillo'daki bu topraklarını irfanına karşı birleşiyorlar" dedi. 

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Eniştesine sahip çıkan bu güzel insanlara selam olsun. 2002'de yasaklı kıldılar ama bizi engelleyebildiler mi? Siirtliler 7 Haziran'da bir yol ayrımında karşınızda olacağız. Muhtar bile olamaz denilen Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanımıza sahip çıkan Siirtliler bizi engelleyebilecekler mi?

- 2008'de partimizi kapatmak istediler. Kapatabildiler mi? AK Parti'ye meydan okuyorlar, zayıflatmak istiyorlar zayıflatabilirler mi?

- Pensilvanya'ya vuruyorsunuz ses Demirtaş'tan geliyor?

- 3 legal parti CHP, MHP ve HDP bir de 3 illegal örgüt Pensilvanya, Kandil ve DHKP-C AK Parti'ye karşı birleştiler. Asıl Tillo'daki bu topraklarını irfanına karşı birleşiyorlar. Siz bu toprakların evladı olarak bu şer çetesine izin verir misiniz? (Hayır sesleri yükseliyor) Bunların karşısında AK Parti Elif gibi duruyor. 

- Biz burada Türkler-Kürtler omuz omuza yaşayacağız diyecek misiniz? Ya sev ya terk et diyorlardı. Bu HDP'nin zihniyeti de aynı ya bizim baskılarımıza boyun eğin ya da bu topraklardan gidin diyor. Baskılara karşı bu topraklar bizim diyecek misiniz? 

- Suriyelileri topraklarımıza ülkemize aldık. Allah için aldık, ecdad için aldık. Kılıçdaroğlu da ülkelerine geri göndereceğim diyor. Esed'in zulmüne bırakacağım diyor. Biz Suriye'den gelen kardeşlerimizi Esed'e ve IŞİD'e vermeyiz. Zalime bırakmayız.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • hakikat 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH c.c. senden razı olsun bir anda sondaki yeminle ERBAKAN hocamızı hatırlattı
    Cevapla
  • nurhakk 8 yıl önce Şikayet Et
    müslüman kürtlerin oyu ile meclise Allahın helak ettiği Lut As'ın kavminin günahını işleyen bir adam girerse...Yazık olur o müslümanlığa !
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Siirtli kardeşlerim ENİŞTENİZ Recep Tayyip Erdoğan Aşkına. Kudüs Fatihi Selhaddin Eyyubi Aşkına! Kürdün Türkten başka kardeşi yoktur! Zorla güzellik olmuyor ve İSLAMA savaş açan bir partiye Kürt halkı oy vermez” Malazgirt’te Alparslan’a 20.000 yiğit KÜRT askeri ile destek veren Mervanın torunları hazırmısınız? Bediüzzaman Said Nursînin torunları hazırmısınız? Şeyh Saidin torunları Kabesi ÇANKAYA VE TAKSİM olan ve İngiliz Yahudi İttifakına hizmet eden karanlık güçlerin temsilicileri TÜSİADI, DİSKİ HDP,Yİ CHP,Yİ, DHKP-C,Yİ Abileri MHP,Yİ sandığa gömmeye hazırmısınız!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!