Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir'de konuştu

Nevşehir'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralel yapıya sert eleştirilerde bulundu.

GİRİŞ 28.05.2015 15:19 GÜNCELLEME 28.05.2015 17:06
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Paralel yapı ve Pensilvanya'ya sert göndermelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İyice sapıttınız ya. Bu ülkede güzel güzel çalışmak varken devleti ele geçirmek nerden çıktı. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar ama üçüncü de sıçrayamadılar. Ben Cumhurbaşkanı olmadan önce söz vermiştim inlerine gireceğiz diye. Girdik şimdi de hepsi yurt dışına kaçıyor. Bunların her ilde imamları var. Ya imam mihrabı terk eder mi ya? Ama bunlar terk ediyor. Hukuk içinde ne yapılması gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Kendisinin toplu açılış tören mitinglerini engellemek isteyen CHP-MHP ve HDP'nın Yüksek Seçim Kurulu'na başvurmasını değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben elbette meydanlara çıkacağım.Türkiye'nin kazanımlarını göz göre göre heba edemeyiz. Benim bunları vatandaşlarımıza anlatmam lazım. Beni cumhur seçti. CHP'si, MHP'si müracaat ediyor. Terör örgütünün temsilcisi var o da müracaat ediyor. Tabi red red red... Bunlar ne yasa biliyor ne da anayasa biliyor. Beni susturamazsınız. Biz bu meydanlardan geldik. Allah'ın izniyle burada duracağız. Ben milletin tarafıyım. Milletimin hakkını sonuna kadar savunacağım" dedi. 

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

- Türkiye'de 2002 yılında bütün yolların kavşak noktası Nevşehir'de 87 km bölünmüş yol vardı. Biz buna 188 km yol ilave ettik. Fark işte bu. Cumhurbaşkanı olarak Nevşehir'e yapılacak olan yatırımların takipçisi olacağım. Durmak yok diyeceğiz. Türkiye'nin geçtiğimiz 70 yılının 40 yılı koalisyonlarla heba oldu. 

- Kardeşlerim altyapı ve üst yapı yatırımlarıyla Türkiye'yi sıçrattık. Türkiye'de 79 yılda 195 baraj inşa edilmişti. Biz 12 yılda 279 baraj ilave ettik. Bizden önce toplu konutta 43 bin konut yapılmış. Biz 12 yılda 657 bin toplu konut inşa ettik. 

- Asgari ücreti ihaleye çıkarmışlar. Sizin biz geçmişinizi, cemaziyülevvelinizi biliyoruz. Siz memuru, işçiyi sömürdünüz. Hastane kapılarında bizi inim inim inlettiniz. Benim işçi kardeşim, memur kardeşim eczaneden ilacını alamıyordu. İstediği hastaneye gidemiyordu. Milletini sevmek budur. İnsanını sevmek budur. Milliyetçilik budur. Öyle lafla milliyetçilik olmaz.

- Yüzde 52'yle seçilmiş cumhurbaşkanına idam' başlığını attılar, üzerine de benim resmimi koydular. Bir de kurnazlık yapıyorlar. 'Biz böyle bir şey yapmadık'. Dürüst olun dürüst. Adam gibi adam olun. O dolarlarınız, o paralarınız, o sermayeleriniz, o şirketleriniz, sizi hiçbir zaman, bilesiniz ki o büyük hesap gününde, o hesaptan kurtarmayacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun usta
    Cevapla
  • harbi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ana'nın bananın kabri Nur'la dolsun onlarında seninde amel defterin mahşere kadar kapanmayacak inşallah
    Cevapla
  • Arif kara 8 yıl önce Şikayet Et
    Ilk yasal olmayan eylemi yapan fabrikanın bütün işçileri kovulmalıydı, diğerlerine hırsızlık öğrettiler, bizim millette gayrımeşruya yatkın zaten hepsi üretimden çalmaya ense yapmaya BAKIYOR.
    Cevapla
  • tolga 8 yıl önce Şikayet Et
    seni ALLAH için SEVİYORUZ reis!
    Cevapla
  • ÇOK ÖNEMLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    AK PARTİ seçmeni rehavete kapılma sandığa git oyunu kullan.Sandığa katılım yüksek olursa hdp barajı aşamayacak ve AK PARTİ daha çok millet vekiliyle daha güçlü meclise girecek.Bir saatini ayır oyunu kullan DÖRT sene rahat et
    Cevapla
  • miso 8 yıl önce Şikayet Et
    Yani hak edilmeyen bir şey bu hdp ye oy veren seçmen ne olacak hani kardeşinizdi hani hukuk devleti idi yok arkadaş her şey hakkıyla mülümanız dürüstüz mesela oya eronat bir oy almadan meclise gitti. Kardeşlik bu değil..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...