Başbakan Davutoğlu Tunceli'de konuştu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Tunceli mitinginde halka hitap etti.

GİRİŞ 28.05.2015 17:31 GÜNCELLEME 28.05.2015 17:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tunceli mitinginde halka hitap eden Başbakan Davutoğlu, "Dersim'in acı olaylarının yaşandığı kışla en kısa zamanda müze olarak halkın hizmetine açılacak" dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Derin devletin diliyle eskiden darbelere öncülük etmiş olanlarla CHP ve HDP yan yana duruyor. Bu memlekette Türk, Kürt, Alevi, Sunni ayrımı olmadı, olmayacak.

- Diğer partilere bakınız ya Türkiye'nin doğusundalar ya da batısındalar. HDP batıya gidemiyor. Kılıçdaroğlu'nun belirli bir coğrafyada oyları yüzde 5 veya 2'leri bulamıyor. Bir çok ilde bu partilerin milletvekilleri yok. CHP'nin 33 ilde MHP'nin 45 ilde milletvekili yok. Türkiye'nin her yerine giden tek parti AK Parti'dir. 

- Tunceli'de verdiğimiz hizmetleri sürdürmeye devam edeceğiz. Tunceli'de 2002'de bir tane ambulans vardı. Şimdi Tunceli'de 32 ambulans var. Paletli ambulanslar var. Yatak sayısı 2'ydi. Şimdi 163 nitelikli yatak sayısına ulaştık.

- Dersim'in acı olaylarının yaşandığı kışla en kısa zamanda müze olarak halkın hizmetine açılacak. Tunceli'ye doğalgaz gelecek hayırlı olsun inşallah.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • sezer 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak partili arkadaşlar çalışalim lütfen, kazanımlari heba etmeyelim! Rehaveti , "nasılsa kazanırız " anlayışını bir tarafa bırakalim, yollara koyulalim! Eş dost arayalim! ikna edelim! 330 mv verelim, yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile yeni türkiyeyi kuralım! Haydi!
    Cevapla
  • hafız 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlik kazanacak inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Partili Erkmen: Gürpınar'ın YRP'den adaylığı bize avantaj sağladı
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...