Davutoğlu: Ülkeyi Bahçeli ve Demirtaş böldü

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran ve siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Davutoğlu: Ülkeyi Bahçeli ve Demirtaş böldü
Davutoğlu: Ülkeyi Bahçeli ve Demirtaş böldü
GİRİŞ 04.06.2015 22:51 GÜNCELLEME 05.06.2015 00:13
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kanal7-Ülke TV ortak yayınında Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet ve Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sorularını cevaplandırdı.

Ülkenin bütününü kapsayan ve tüm illerde miting yaptıklarını belirten Başbakan Davutoğlu, "Bahçeli'nin zihninde Türkiye bölünmüş. Gittiği mitingde neler söyleyeceğini bilemiyor. Demirtaş aklında bölmüş. Ne diyeceğini bilmiyor. Kandil ne der diye korkuyor. Eli ve zihni titreyen kişilerden bu ülkeye hayır gelmez. Bizim gibi Türkiye'nin her yerine ayakları basmıyor" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Bu seçimi de kaybedersek bir daha AK Parti'yi durdurma şansımız yok diye düşünüyorlar. AK Parti bir 4 yıl daha başarı grafiğini sürdürürse bir daha şansımız yok diyorlar. Projeler yapan, eser yapan, ülkeyi kalkındıran bizi durdurmak için planlar yapıldı. Gezi eylemleriyle başlattılar. Biz 12 yıllık birikimin devamı için yığınak yapıyoruz.

DEMİRTAŞ OYNUYOR, KARARI KANDİL VERİYOR

- Zaman ve Cumhuriyet HDP'yi savunuyor. Demirtaş ortada demokrasi oyunu oynuyor. Kararı ise Kandil veriyor. Asıl mesajı Cemil Bayık ile Murat Karayılan veriyor. HDP'ye verilen oy Kandil'e ve PKK'ya verilen oydur.

HEP BERABER PEHLİVANI YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR

- Biri yakadan yapışıyor, diğeri kıspetten bir diğeri ise enseden hep beraber pehlivanı yıkmaya, devirmeye çalışıyorlar. Yoksa bir daha bunu başaramayız diyorlar. Biz pehlivan olarak 81 vilayete gideceğiz. Onlar gidemiyor.

SEÇİM GÜVENLİĞİ VE TEHDİT

- Biz her yere gidiyoruz. Ben onların toplamı kadar miting yaptım. Bunlardan biri bir vatandaşımıza dokunursa kılına zarar gelirse her türlü kararı almaktan çekinmeyiz. Bunları özellikle Demirtaş ve Kandil bilsin. 7 Haziran'da çıkacak sonucu herkes kabullenmeli. Yok şu oldu yok bu oldu deyip ellerinde hiçbir belge olmadan manipülasyon yapmaya kimsenin hakkı yok.

DEMİRTAŞ'A VE BAHÇELİ'YE SORMAYIZ

- Suriye'deki Kürtlere yardım etmek için Demirtaş'a ihtiyacımız yok, Demirtaş'a sormayız. Suriye'deki Türkmenlere yardım etmek için de Bahçeli'ye sormayız. Açık söylüyorum ne Bahçeli Suriye'deki Türkmenlerin hamisidir ne de Demirtaş Suriye'deki Kürtlerin hamisidir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 23
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen doğru.. bu ülkeyi CHP ve MHP bölmeye kalkıyor!!!...
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Külfetten korkanlar nimete kavuşamazlar” Meyve veren ağaç taşlanır. Türkiye'nin bölgedeki etkisi arttıkça hiç kuşkusuz büyümeyi çekemeyenler, hazmedemeyenler de farklı yollara başvuranlar Türkiye'yi hedef alacaktır.
    Cevapla
  • burak saglam 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiye partisi demek tüm illere hükmedebilen parti demektir. chp bile tüm illere gidemiyor buyuzden farkla akp iktidar
    Cevapla
  • Muşlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz Kürtler inşaatlarda çalışan insanların. 2001 deki gibi kualisyon olursa ve inşaatlar durursa millet kahve köşelerinde boş boş oturur. HDP bin amacı da koalisyon olsun kaos olsun ki daha çok güçlensin. Amaçları Türkiye deki istikrarı n bozulması yoksa Kürtleri düşündükleri yok. HDP barajı aşsın Ak Parti iktidardan insin amaçları bu.
    Cevapla
  • ADAM YOKMU SİZDE 8 yıl önce Şikayet Et
    buülkeyi iki parti böldü. ama dün hdp li sirri süreyya önder ,çözüm sürecini mhp il de yürütebiliriz diyor.erdoğan arı kovanına çomağı soktu şimdi hazıra konacaklar yemezler vampirler ak ak ak ak ak ak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi