Yalçın Akdoğan'dan flaş sözler

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Madem yüzde 13 oy aldılar, Kandil'e çağrı yapsınlar ve PKK'ya silah bıraktırsınlar" dedi.

Yalçın Akdoğan'dan flaş sözler
Yalçın Akdoğan'dan flaş sözler
GİRİŞ 08.06.2015 13:19 GÜNCELLEME 08.06.2015 17:32
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Bu süreçte yaşananlar AK Parti'nin aslında güven ve istikrarın tek teminatı olduğunu, Çözüm Süreci'nin tek teminatı olduğunu, yeni anayasanın tek teminatı olduğunu daha iyi bir şekilde herkese gösterecektir, daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Akdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Bakanlar Kurulu ve MYK üyeleriyle gerçekleştireceği toplantı için AK Parti genel merkezine gelişinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 

"ANCAK FİLMİNİ YAPAR"

"Biz her zaman Allah'ın takdirini, milletin tercihini her şeyin üzerinde tuttuk. Aziz milletimize de çok teşekkür ediyoruz, AK Parti'yi yeninden birinci parti yaptığı için açık ara farkla hem de. Bizim her zaman önceliğimiz Türkiye oldu, Türkiye'nin menfaatleri oldu. Ümit ederiz diğer partiler de Türkiye'nin menfaatlerini öncelerler, her şeyin üzerinde Türkiye'nin menfaatlerini tutarlar. Bu süreçte onların da doğrusu sorumlu davranmalarını bekliyoruz. Bu süreçte yaşananlar, AK Parti'nin aslında güven ve istikrarın tek teminatı olduğunu, Çözüm Süreci'nin tek teminatı olduğunu, yeni anayasanın tek teminatı olduğunu daha iyi bir şekilde herkese gösterecektir, daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum. HDP bundan sonra Çözüm Süreci'nin ancak filmini yapar. Yani 'Bal bal' demekle ağız tatlanmıyor, 'Barış barış' demekle de olmuyor. Madem yüzde 13 oy aldılar Kandil'e çağrı yapsınlar ve PKK'ya silah bıraktırsınlar"

KAYNAK: AA
YORUMLAR 141
  • ibo 8 yıl önce Şikayet Et
    tamam ,,,hayirli olsun diyelim gercegi soyeni 9 koy kovarlarmislar
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Canımız RTE feda olsun haçlı zihniyeti sevinmesin % 41 i ne yapacaksınız bu mir moladır inancımızı kaybetmeyeceğiz.bunların ne yapabileceğini millet görecek eksiklikler giderililecek ufkunuz%25 zafer inananların.
    Cevapla
  • vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin 2011 seçimlerinde aldığı oy 21,5 milyon . 2015 seçimlerinde aldığı oy 18,5 milyon .8 puanlık düşüş ve 3 milyon oy demek .Aradaki 3 milyon oyun tamamına yakını doğu ve güneydoğudaki insanlar tarafından hdp ye verilmiştir.Hdp oyunu yaklaşık 3 milyon ve 7,5 puan arttırdı. Çözüm sürecinde verilen onca taviz ve yapılan yatırımların karşılığını bölge insanı bu şekilde iade etmiştir. Bazıları hakikaten kendilerine verilen değeri yadırgıyor . Bizimkilerde halen çözüm süreci diyor . Daha ayaklarınızın altına almadık hangi kutsal değerlerimiz kaldı . Eserinizle övünün şimdi. Meclisteki Pkk lı sayısı 80 oldu ...
    Cevapla
  • gül 8 yıl önce Şikayet Et
    davut oğluyla olmaz bu iş evet akıllı insan ama hitab yok ben ak partili olduğum halde dinlemiyorum
    Cevapla
  • HDP lilere 8 yıl önce Şikayet Et
    Dövlet bize bakhmir. Dövlet bizi ezir. Dövlet bizden elektrik su faturasi istir. Dövlet bize ayrimcilik yapir. Müslüman türk milleti sizden iğreniyor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık