Furkan Doğan'ın babasından ilk açıklama

Mavi Marmara gemisinde şehit olan Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan milletvekili olarak ilk kez konuştu.

Furkan Doğan'ın babasından ilk açıklama
Furkan Doğan'ın babasından ilk açıklama
GİRİŞ 09.06.2015 13:57 GÜNCELLEME 09.06.2015 14:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den Kayseri milletvekili seçilen, Mavi Marmara gemisinde hayatını kaybeden Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan, "Bazen ileri sıçramak için bir miktar gerilemek gerekir. Şimdi yepyeni hamlelere hazırız" değerlendirmesinde bulundu.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran'da milletin AK Parti'ye yeniden atılım fırsatı verdiğini, bütün saldırılara, komplolara, kirli ittifaklara rağmen halkın teveccühüyle yüzde 40'ın üzerinde oy oranıyla AK Parti'nin açık ara birinci olarak seçimden çıktığını belirtti.

İktidarı kazanmamanın seçimi kaybetmek anlamına gelmeyeceğini ifade eden Doğan, şunları kaydetti:

"YEPYENİ HAMLELERE HAZIRIZ"

"Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun balkon konuşmasındaki anlamlı söylemiyle yeni bir güne, yeni bir döneme 'Ya Allah, Bismillah' diyerek başlayacağız. Yeni Türkiye için yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Hiç kimseye küsmeden, kızmadan, bize oy vermiş, vermemiş olsun, bütün vatandaşlarımızı yine kucaklayacağız. Bu seçimlerden alınması gereken mesajları hep birlikte değerlendireceğiz. Bazen ileri sıçramak için bir miktar gerilemek gerekir. Şimdi yepyeni hamlelere hazırız."

SEZAİ KARAKOÇ'TAN ÖRNEK VERDİ

Partilerinin 13 yıldır girdiği 11 genel seçim, yerel seçim ve referandumdan hep birinci çıktığını kaydeden Doğan, "Bu hiçbir siyasi partiye nasip olmayan büyük bir başarıdır. Şimdide 19 milyon vatandaşımızın yüzde 41'lik desteğini aldık. Kısacası her zamankinden daha coşkulu, daha arzulu biçimde 'durmak yok, yola devam' diyoruz. Çünkü, üstat Sezai Karakoç'un unutulmaz mısralarında en güzel şekilde ifade edildiği üzere 'biz, koşu bittikten sonra da koşan atlarız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • malik 8 yıl önce Şikayet Et
    inş
    Cevapla
  • hsyn 8 yıl önce Şikayet Et
    Yerli yerinde bir konuşma zannımca
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?