Mardin’de Erdoğan hazırlıkları tamam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı Midyat ziyareti ile ilgili hazırlıklar tamamlandı.

Mardin’de Erdoğan hazırlıkları tamam
Mardin’de Erdoğan hazırlıkları tamam
GİRİŞ 19.06.2015 16:26 GÜNCELLEME 19.06.2015 16:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin’in Midyat ilçesinde bulunan Suriyeli sığınmacıların yaşadığı kampı ziyaret etmek ve sığınmacılarla iftarda buluşmak üzere yardın Mardin’e geliyor. Midyat ilçesine Akçakaya Mahallesi’nde 2 bin 378’ü Iraklı Ezidi ve 3 bin 47 Suriyelinin barındığı kampta hazırlıklar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki aylık bir aradan sonra yeniden ziyaret edeceği Mardin’de BM Mülteci Örgütü’nün 10. Yüksek Komiseri olan Portekiz eski Başbakanı Antonio Guterres’in yanı sıra Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi Angelina Jolie’nin de eşlik etmesi bekleniyor. Havayolu ile Mardin’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kendisine refakat eden yetkililerle birlikte helikopterle Midyat’a geçeceği öğrenildi.

HOŞGÖRÜ BULUŞMASI

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Mardin Müftüsü Dursun Ali Coşkun ile Midyat’ta bulunan Turabdin Bölgesi Mor Gabriel Manastırı Metropoliti Timetheos Samuel Aktaş ile diğer yetkililerin de refakat etmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar sofrasında Suriyelilerle birlikte iftar açıp, iftar sonrasında ise sığınmacılarla sohbet edip sorunlarını dinleyecek.

YORUMLAR 3
  • asnaer. 8 yıl önce Şikayet Et
    Nankörler için gitmiyor Reis,mazlumların yanına gidiyor çünkü bunlar hizmet i séçmedi eli silahlı katilleri seçti.
    Cevapla
  • bu kadarmı kolay.. 8 yıl önce Şikayet Et
    mardinde seçimlerde NANKÖRLÜĞÜNÜ gösterdi AKP o kadar yatırım yaptı TEŞEKKÜR ne oldu hdpden 5 vekile oy verdiler sizlere söylenecek artık SÖZDE YOK..
    Cevapla
  • kübra 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet oy vermediler ama Başbakanımızın çok beğendiğim bir sözü var. "Millete küsülmez. Millet Amir, Devlet Memur" Cumhurbaşkanımızda yüce gönüllü vefasızlıkları yüzünden onları cezalandıracak değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!