Şimşek, vatandaşa yemek dağıttı

Şahinbey Belediyesi tarafından kurulan 2 bin kişilik iftar sofrasını ziyaret eden Mehmet Şimşek vatandaşlara yemek dağıttı.

Şimşek, vatandaşa yemek dağıttı
Şimşek, vatandaşa yemek dağıttı
GİRİŞ 28.06.2015 15:42 GÜNCELLEME 28.06.2015 15:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Mahallesi’nde yaşayan Selviye Akıncı ve Kepenek Mahallesi’nde yaşayan Fadile Tılfarlı’yı ziyaret etti.

İftar öncesi yapılan ziyaretlerde, aile bireylerinin hatırını sorarak sohbet etti. Tılfarlı ve Akıncı, Şahinbey Belediyesi tarafından ihtiyaçlarının giderildiğini belirterek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Şahinbey Belediyesi’nin büyük hizmetler yaptığını söyleyen Bakan Şimşek, “Ramazan Ayı nedeniyle böyle büyük bir sofra kuran Şahinbey Belediyesini ve Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik ediyorum. Burada her gün binlerce vatandaş tarihi dokuyla iç içe iftar yapıyor, Ramazan’ın bereketini paylaşıyor” diye konuştu.

VATANDAŞA YEMEK DAĞITTI

Ziyaret sonrasında sokağa çıkarak burada vatandaşlarla sohbet eden protokol üyeleri çocuklara da oyuncaklar hediye ederek, Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü Konaklarına kurulan iftar sofrasını ziyaret etti. Her gün 2 bin kişinin yararlandığı iftar sofrasında vatandaşlarla sohbet eden Bakan Şimşek daha sonra Vali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte iftarlık yemek almak için sırada bekleyen vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı. 

Vatandaşlar ise kurulan iftar sofrasından çok memnun olduklarını söyleyerek, her gün çok güzel menülerle oruçlarını açtıklarını ifade ettiler.

Protokol üyeleri iftar öncesi restorasyonu Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Kepenek Mahallesi’ni gezdikten sonra alandan ayrıldı.

YORUMLAR 1
  • hakikat 8 yıl önce Şikayet Et
    sayı bakanım şu ötv leride biraz düşürseniz de bir arabaya binsek yahu :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık