İhsanoğlu HDP sorusunu yanıtsız bıraktı

AK Parti görüşmesi sonrası kısa bir açıklama yapan İhsanoğlu MHP ile HDP'nin görüşüp görüşmeyeceği sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

GİRİŞ 29.06.2015 13:27 GÜNCELLEME 29.06.2015 13:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP'nin TBMM Başkanı adayı MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile AK Parti Genel Merkezi'ne görüştü. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan İhsanoğlu MHP ile HDP'nin görüşüp görüşmeyeceği sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

İhsanoğlu açıklamasında "Millet Meclis Başkanı adayı gösterildim ve şuna inanıyorum ki TBMM yeniden yapılanması ve toplumdaki mevki güçlendirilmeli bu devleti kuran bu Meclistir bu meclisin dünya parlamentolarından farklı bir yeri olmuştur. TBMM'nin toplumdaki yerinin güçlendirilmesi gerekir. İkincisi yürütme karşısında yeri belirlenmeli basma kalıp kanunların gelip damganın basıldığı bir yer olmaması gerekir kanun yazma mekanizmaları bakımından Meclisin daha farklı çalışması gerek. Bunun yanında MEclisin kendi çalışması gözden geçirilmeli bir tüzük çalışması yapılmış ama tamamlanmamıştı bunun tamamlanması gerek. Takdir milletvekillerimizin, salı ve çarşamba günü herkes vicdanına göre karar verecektir" ifadelerini kullandı.

HDP SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

İhsanoğlu, MHP ile HDP'nin görüşüp görüşmeyeceği sorusunu yanıtsız bırakıp aracı ile AK Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı.

YORUMLAR 5
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yav allah askına bu adamın konusmaya mecalı yok...ıkı kelıme ust uste koyamıyor ..bana ecevıtı hatırlattı vah vahhh..bıde adamı cumhurbaskanı adayı gosterdıler ..
    Cevapla
  • ÖMER 8 yıl önce Şikayet Et
    BU adam hangi soruyu tam manasıyla cevapladıkı ya cevap vermez yada istiklal marşı der geçer:):)
    Cevapla
  • Millet İradesine Saygısızlık 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir önceki soruda milletin iradesi böyle tecelli etmiştir dedi. Zavallı acıyorum bu adamcığa. Cumhurbaşkanlığı seçiminde boyunun ölçüsünü aldı akıllanmadı. Şimdi de bu ırkçı tutumuyla çok ileri gidemez. Söner balon gibi. Allah akıl fikir onur haysiyet birazda demokrasi bilinci nasip etsin bunlara...
    Cevapla
  • dikkatinizi Çektimi 8 yıl önce Şikayet Et
    Milliyetci Hareket Partili Arkadaşlar beni tercih etti diyor partimiz bile demiyor :))) baya mhp liymiş bu adam kurt işaretide yapamıyordu sanırım :)) Konuşmaya başlarken ne kadar cokk ııı dedi bunamış bu ecevit gibi
    Cevapla
  • fehmi 8 yıl önce Şikayet Et
    ne arıyor bu akp de ya kovun gitsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak