Arınç: Hatta bazen şaşırıyorum...

Bülent Arınç, Bazen şaşırıyorum, bu ülkede bir seçim oldu mu gerçekten. Çünkü başbakan, bakanlar, hükümet yerinde'' ifadelerini kullandı.

Arınç: Hatta bazen şaşırıyorum...
Arınç: Hatta bazen şaşırıyorum...
GİRİŞ 02.07.2015 14:57 GÜNCELLEME 02.07.2015 14:57

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "TBMM Başkanı, AK Parti'nin değerli bir milletvekili, Milli Savunma Bakanımız seçildi. Bu büyük bir başarıdır. Bu başarıda payı olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Yeni bir hükümet kuruluncaya kadar hükümetin görevini sürdürdüğünü belirten Arınç, ''"Hatta bazen şaşırıyorum, bu ülkede bir seçim oldu mu gerçekten. Çünkü başbakan, bakanlar, hükümet yerinde'' ifadelerini kullandı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e gelen Arınç, Ak Parti Milletvekili Orhan Miroğlu ile Vali Ömer Faruk Koçak'ı ziyaret etti.

Arınç burada yaptığı konuşmasında, dünyanın takdir ettiği Mardin'de bazı ziyaretlerde bulunacağını söyledi.

Birlikte yaşamanın en güzel örneklerinden birisinin Mardin olduğunu dile getiren Arınç, son yıllardaki bazı olumsuz gelişmelere rağmen Mardin'i bir "huzur kenti" olarak yaşatma kararlığında olduklarını kaydetti.

''BAZEN ŞAŞIRIYORUM, BU ÜLKEDE BİR SEÇİM Mİ OLDU GERÇEKTEN''

Yeni bir hükümet kuruluncaya kadar hükümetin görevini sürdürdüğünü, halkın AK Parti hükümetini gördükçe huzur ve istikrar içerisinde ekonomik gelişmesini de sürdürebildiğini ifade eden Arınç, şöyle konuştu:
"Hatta bazen şaşırıyorum, bu ülkede bir seçim oldu mu gerçekten. Çünkü başbakan, bakanlar, hükümet yerinde. Üstelik dün bir de TBMM Başkanı AK Parti'nin değerli bir milletvekili, Milli Savunma Bakanımız seçildi. Bu büyük bir başarıdır. Bu başarıda payı olan herkese teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Fenerbahçe'ye cevap
DEM Partili Erkmen: Gürpınar'ın YRP'den adaylığı bize avantaj sağladı