Bahçeli'den zehir zemberek cevap

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Başkanlığı seçimindeki tutumunun eleştirilmesi üzerine bir mesaj yayımladı.

Bahçeli'den zehir zemberek cevap
Bahçeli'den zehir zemberek cevap
GİRİŞ 03.07.2015 04:52 GÜNCELLEME 03.07.2015 11:25
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

 MHP'nin resmi Facebook sayfasından yayımlanan mesajda "Ne ibretliktir ki, HDP'yi yok saymamızdan rahatsız olanlar bizi eleştiri yağmuruna tutmaktadır" ifadelerine yer verilerek "Herkes meşrebine ve mayasına uygun konuşmaktadır. Ekranlarda, gazeteköşelerinde, uzatılan mikrofonlarda bize demokrasi dersi vermeye cüret edenler önce vicdan, aidiyet ve ahlak imtihanından geçmeyi denemelidir. Bizim kimsenin aklına ihtiyacımız yoktur" denildi.

Bunun ardından yayımlanan bir diğer mesajda da şu ifadeler kullanıldı: "Şimdi kalkıp bayrağa sarılı şehit naaşlarını, hıçkıra hıçkıra ağlayan şehit analarını, bir uzvunu kaybetmiş muhterem gazilerimizi unutalım mı? Emzikli bebeklerin vücutlarında açılan kurşun deliklerini aklımızdan çıkaralım mı? Köy ve karakol baskınlarını, yol kesmeleri, pusu kurmaları, mayınlı saldırıları olan olmuş bir kere diyerek hafızamızdan silelim mi?"

YORUMLAR 89
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    13 Yıldır oy verdiğim AKP şu duruşu sergilemedi helal olsun MHP'ye
    Cevapla
  • baskentli 8 yıl önce Şikayet Et
    Son paragrafi çok anlamli olmuş...
    Cevapla
  • MECNUN 8 yıl önce Şikayet Et
    kapak gibi cevap olmuş
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    bahçeliye verdiğim oy helal olsun.
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    buda bol keseden atıyor millete seçimlerde asgari ücrete 1400 tl emekliye 2 maaş bahceli bey öyle kaçmak yok chp mhp hdp aynı vaatleri verdiniz gelin bir araya millete seçimde atıp tutmak kolay öyle yagma yok bahceli kaçmakla bu işler olmuyor seçimde chp mhp hdp bir oldunuz paralel haş haşiler aydın dogan millet aptal degil bahceli ucuz kabadaylık geçmiyor vesallam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!