MHP’den CHP’ye çok sert cevap

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, TBMM Başkanlık seçimi konusunda CHP’den gelen eleştirilerle ilgili, çok sert konuştu.

MHP’den CHP’ye çok sert cevap
MHP’den CHP’ye çok sert cevap
GİRİŞ 03.07.2015 14:22 GÜNCELLEME 03.07.2015 14:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, TBMM Başkanlık seçimi konusunda CHP’den gelen eleştirilerle ilgili, “Kendi adaylarını, eski genel başkanlarını birkaç oy için bölücülerin önünde takla attıranlar, önce bu kepazeliğin izahatını yapsınlar” dedi.

PARTİMİZE VE LİDERİMİZE LİNÇ KAMPANYASI DÜZENLENİYOR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, yaptığı açıklamada, “TBMM Başkanlığı seçimi sürecinde ve sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi’ni kendi meşreplerine ve dünya görüşlerine göre eleştiren çevreler ve siyasi partiler, yüksek perdeden ama içeriği boş laflar etmekte ısrar etmektedirler. Partimiz ve liderimize yönelik organize bir linç kampanyası yürütülmektedir” ifadesini kullandı.

BÖLÜCÜLERİN DAMARINA BASMIŞIZ

“Biz bu süreçte gördük ki meğer ne kadar çok düşmanımız varmış. Meğer ne çok bölücünün, bezirganın, siyaset esnafının damarına basmışız” diyen Adan şöyle devam etti:

BİZ KİMSEDEN İCAZET ALMADIK

“Fakat bize düşmanlık edenlerin kimlerle dost olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bu çevreler söz birliği etmiş gibi her araçla bize saldırdılar ve saldırmaya devam ediyorlar. Bize düşmanlık edenler ve seçim sürecindeki tavrımızı eleştirenler; oynak ve kaypak siyasete alışmış, yağmurun yağdığı yere tarlalarını çekerek pozisyon almayı marifet zanneden çevrelerdir. Partimize ve liderimize karşı yürütülen bu linç kampanyası Allah’ın izniyle bir işe yaramayacaktır. Kendi adaylarını Cumhurbaşkanından icazet almaya gönderenler önce bunun hesabını kendi milletvekillerine, teşkilatlarına ve seçmenlerine versinler. Kendi adaylarını, eski genel başkanlarını birkaç oy için bölücülerin önünde takla attıranlar önce bu kepazeliğin izahatını yapsınlar. Bölücülerle kapalı kapılar ardında anlaşıp onların 48 adet oyuna mazhar olanlar, bunun sevincini yaşamaya devam etsinler. Biz kimseden icazet almadık, kimsenin sanal lokomotifine vagon olmadık, oy uğruna ilkelerimizden geri adım atmadık ve adayımızın sonuna kadar arkasında durduk. Bizi türlü oyunlarla, manipülasyonlarla ve kalemşorlarının gayretleriyle bölücülerle aynı dairenin içine sokmaya çalışanlar yanılmışlardır. Aklınıza bölücülerle birlikte hareket etmek geldi de, neden ortak çatı adayımız ve MHP’nin TBMM Başkan adayı Sayın İhsanoğlu’nu desteklemek aklınızın ucundan bile geçmedi?“

KAFALARINA GÖRE SENARYO KURUYORLAR

Hiçbir kurgunun parçası, aktörü, nesnesi, piyonu olmadıklarını, olmayacaklarını vurgulayan Adan, şunları kaydetti:

“Kafalarına göre oyun kurmaya, senaryolar yazmaya kalkanlar bizi hiç karıştırmasınlar. Bizim yerimiz, duruşumuz, ilkelerimiz bellidir. Biz ilkelerimizi anlatmaktan yorulmayız. Ama birileri anlamamakta ısrar ederlerse kendileri bilirler. MHP hiçbir koşulda bölücülerin veya onlarla iş tutanların dümen suyuna girmeyecektir. Milletimize verdiğimiz söz budur, ötesi de yoktur.”

YORUMLAR 2
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw daha düne kadar çatı adayı için can cigerdiniz seçimlerde aynı çizgiyi paylaştınız recep tayyip erdogana dıyanete neler dediniz chp mhpe hdp paralel haş haşilerle aydın doganla celal adan efendi demirel gibi dün dündür bunu millet asla unutmaz vesallam
    Cevapla
  • farketmez 8 yıl önce Şikayet Et
    sanki siz kafanıza göre senaryo kurmuyorsunuz. önce kendinize bakın. oy oranı olarak 3 bakanlık hakediyorsunuz. makul bir şekilde hakettiğinizi alın sonrada işinize bakın... ülkede koşmaya devam etsin. ikide bir yok hdpyle kursunlar yok chpyle kursunlar yok akp+chp+hdp kursunlar... adam olun da siz yanaşın iş çakallara kalmasın...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar