Yalçın: CHP umudunu MHP'ye bağladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 7 Haziran sonrası CHP'nin umutlarını MHP'ye bağladığını söyledi.

Yalçın: CHP umudunu MHP'ye bağladı
Yalçın: CHP umudunu MHP'ye bağladı
GİRİŞ 05.07.2015 15:41 GÜNCELLEME 05.07.2015 16:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partilerine yönelik saldırılar ve karalama kampanyalarının, MHP'nin haklılığının delili olduğunu, bu süreçten zarar göreceğini sananların aldandıklarını anlayacağını bildirdi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'yi iktidardan indireceği hevesine kapılan CHP'nin, 7 Haziran seçim sonuçlarından sonra umutlarını MHP'ye bağladığını savundu.

BEKLEDİKLERİ DESTEĞİ ALAMAYINCA...

Yalnızca MHP'nin desteğinin yeterli olmayacağı için MHP'yi bölücü terör örgütünün siyasi kanadıyla ortak hareket etmeye zorladıklarını belirten Yalçın, "Ne var ki bekledikleri desteği alamayınca 'vurun abalıya' misali MHP'ye var güçleriyle saldırıya geçmişlerdir. Bir iki gündür öyle şeyler yazılıp çizilmektedir ki MHP, bugüne kadar Türk siyasetinde olup bitenlerin hepsinin sorumlusu olarak gösterilmektedir" ifadesine yer verdi.

BAZI SOLCU KALEMLER ZIVANADAN ÇIKTI

Bir siyasi partinin, köşe yazarları tarafından eleştirilebileceğini ama bunun bir ölçüsü, seviyesinin olması gerektiğini vurgulayan Yalçın, "bazı solcu kalemlerin zıvanadan çıktığını, ölçü, izan ve insanlığın kalmadığını" ileri sürdü.

YORUMLAR 1
  • Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizde Yıllardır Chp'nin Kuyruğundan Ayrılmadınız,Adamlar Şimdi Şok Geciriyor Tabi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu