HDP'den Yalçın Akdoğan'a cevap!

HDP'li İdris Baluken, çözüm sürecine yönelik Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın HDP’yi eleştirmesine ilişkin açıklama yaptı.

HDP'den Yalçın Akdoğan'a cevap!
HDP'den Yalçın Akdoğan'a cevap!
GİRİŞ 06.07.2015 15:56 GÜNCELLEME 06.07.2015 15:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, “Samimi ise çıksın AKP hükümetinin çözüm sürecini devam ettirip ettirmeyeceği, izlem heyetini oluşturup oluşturmayacağı, tecridi kaldırıp kaldırmayacağı, resmi müzakereleri başlatıp başlatmayacağı konusunda net bir açıklama yapsın” açıklamasıyla cevap verdi. 

Parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın HDP’ye yönelik yaptığı eleştirileri değerlendiren İdris Baluken, HDP’nin barış ve çözüm istediğini kaydederek, bundan kimsenin rahatsız olmaması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR 10
  • mümin gardaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bu hainlere lütfen cvp bile vermeyin,sayın bakanım.
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalçın Akdoğan lütfen siz cevap vermeyin. İşinize bak. Çözüm sürecini askıya alın hükumet olarak. Terörle mücadeleye başlayın. O zaman bu sırrı size saygı duyacak, meydan okuyamayacak. Yoksa sana her gün posta koyacaklar. Oylarını daha çok artıracaklar. Bunları muhatap alma. Milleti al. Bunlar yani hdp milletin değil silahın ve terörün temsilcisi.
    Cevapla
  • ihsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapılanlar gözünüze dizinize dursun devlet o bölgeye okul yapar yakarsınız yol yapar iş makinelerini yakarsınız. Baraj yapar kundaklarsınız. Devlet ne yapacak size. Ben Erzurumlu ihsan olarak devletin kanun ve kurallarına nasıl uyuyorsam Güneydoğulu Memolarda uyacak. Bana devlet bedava paramı veriyor. Kaçak elektrikmi kullanıyorum. Devletin kuralları belli bu kurallar karşısında 76 milyon eşit. Herkes uyacak uymayanları devlet uyduracak.
    Cevapla
  • yavuz selim 8 yıl önce Şikayet Et
    barış ve cözüm istiyorlarmış bizim kürt arkadaşlarımızla allaha şükür küslüğümüz yok sadece sizin gibilerle var
    Cevapla
  • Selami 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan süreci oyalayan sizsiniz be.! 2 senedir alınan karar gereği silah bırakılacaktı nooldu.??? samimiyet sizde var mı ki başkasında arıyorsunuz.?!'!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı