Erdoğan, vatandaşlarla iftar yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam Beştepe'deki iftarda çeşitli kesimlerden vatandaşlarla bir araya gelecek.

Erdoğan,  vatandaşlarla iftar yapacak
Erdoğan, vatandaşlarla iftar yapacak
GİRİŞ 07.07.2015 17:24 GÜNCELLEME 07.07.2015 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin değişik kentlerinden farklı meslek gruplarına mensup yaklaşık 400 vatandaşın iftarda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlanacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre davetliler; öğrencilerden öğretmenlere, işçilerden memurlara, henüz bir işte çalışmayanlardan emeklilere, çiftçiden esnafa, mühendisten mimara, bankacıdan doktora, din görevlisinden akademisyene, gazilerden astsubaylara kadar uzanan bir çeşitlilik arz ediyor.

DAHA ÖNCE BAŞVURU YAPANLAR

Davetli listesinin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ziyaret için daha önceden mektup yazanlar, kendi çabalarıyla mesleklerinde başarılı olanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetlerine çeşitli nedenlerle icabet edememiş kişiler başta olmak üzere, farklı vesilelerle yapılan başvurular arasından yapılan bir seçimle oluşturulduğu belirtildi. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, listeyi oluşturma sürecinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan yardım alındığını da kaydetti.

 

YORUMLAR 2
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    nedense hiç bizim valiler kendi personeline iftar yemeği verilmemiştir. personelin kesinlikle sosyal hakları yoktur. diğer resmi kurumların servisler ve sosyal tesisleri vardır. ama Valiliklerin hiç bir şekilde sosyal aktivitesi yok oda valilerin sorumsuzluğundan. kaynaklanıyor.
    Cevapla
  • bende çok isterdim orada olmayı 8 yıl önce Şikayet Et
    bende çok isterdim orada olmayı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...