İşte Davutoğlu'nun masasındaki anket

Başbakan Davutoğlu, katıldığı televizyon programında masasındaki son anket rakamlarını açıkladı.

İşte Davutoğlu'nun masasındaki anket
İşte Davutoğlu'nun masasındaki anket
GİRİŞ 16.07.2015 00:33 GÜNCELLEME 16.07.2015 06:46
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Masasındaki son anket rakamlarını canlı yayında açıklayan Başbakan Davutoğlu, "Anketler önümüze geliyor. Denildiği gibi olumlu bir tablo çıkıyor anketlerde, oy oranların arttığı ortada. Ama diğer partilerin de payı önemli. Yüzde 45'i geçmiş olduğumuz gözüküyor anketlerde. Öncelikle millete saygının gereği var. Seçimi yukarıdan bir dille dayatamayız." dedi.

Yapılan anketlerin mevcut dönemi kapsadığının altını çizen Davutoğlu, "Kasım ayına kadar derenin altından ne sular geçer. Ateş çemberinin içindeyiz. Geçici bir hükümet, Kasım ayına kadar gidecek bir hükümet esnasında yapılabilecek bir vahim hata Türkiye'yi bambaşka sonuçlara götürür. Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesi ve iyi niyetiyle kuracağı bir hükümet... O hükümette 4 partinin de temsilcisi olacak. 45 günde kuramazsak, takriben 17 Ağustos'tan Kasım'a kadar üç ay. Öyle bir uluslararası konjonktürdeyiz ki üç gün bile önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 41
  • mso 8 yıl önce Şikayet Et
    gazlayıp durmayın
    Cevapla
  • çapanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    anketi millet yaptı ... bugun seçim olsun akp tek başına gelemez hayal kurmayın . şimdi bir mhp li chp li veya hdp kalkıp akp tek başına olmadı diye oy verecek degil verecek olan en fazla %1 olur peki akp düşüş olma ihtimali yok mu var .o yüzden erken seçim de yine aynı sonuç olursa akp mecbur mhp veya chp nin dedigini yapmak zorunda kalacaktır . ister kabül edin ister etmeyin ama sonuç değişmezse sonuç da dedigim gibi olur.
    Cevapla
  • aynelislam 8 yıl önce Şikayet Et
    akp,mhp ile koalisyon yapmazsa erken seçime gitsin.
    Cevapla
  • emin abay 8 yıl önce Şikayet Et
    koalisyon kurmak demek ak partiyi bitirmek demektir. küresel güçler koalisyon kurulmasını özellikle c h p ile olmasını istiyorlar inşallah akpartili yöneticiler bu tuzağa düşmezler allah yarımcıları olsun
    Cevapla
  • gazi 8 yıl önce Şikayet Et
    bütün partilerin kırmızı çizgileri fiyasko biri neden islam birliği faizsiz havuz ekonomisi demiyor..oylar yeni bir seçimde artık Saadete
    Cevapla
  • nurgül 8 yıl önce Şikayet Et
    faizsiz ekonomi nasıl olacak allasen? yav gidin biraz bir şeyler okuyun sizin yüzünüzden bu haldeyiz saadet barajı bile aşamamış ne faizsiz ekonomisi? iranda şeriat var faizin alası oradan geliyor kapitalizm bu yapacak başka bir şey de yok
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Seçimlerde Saadete,hdp,ye,BTP,ye,BBP,ye oy verildiği için Türkiyede hükümet kurulamıyor ve parelelin yandaşlığını yapan bu partilere oy verildiği sürece Türkiyede artık istikrar olmaz ülke hep kaosa gider.
    Cevapla
  • adil yiğit 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin bu hale gelmesinin sebebi saadettir. hala aynı kafa yıkın şu kafanızı. yazık müslümanlarla dalga geçmenin zamanı değil. yeter be yeter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!