3 bakan bölgeye gidiyor

Numan Kurtulmuş, Sebahattin Öztürk ve Faruk Çelik Suruç'taki patlama bölgesine gidiyor.

3 bakan bölgeye gidiyor
3 bakan bölgeye gidiyor
GİRİŞ 20.07.2015 13:47 GÜNCELLEME 20.07.2015 14:41
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki patlamayla ilgili, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e bölgeye gidip olayı yerinde inceleme talimatı verdiği bildirildi.

Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun, olayı yakından takip ettiği, olayın hemen ardından İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk'ten Suruç'taki gelişmeler ile ilgili bilgi aldığı kaydedildi.

Açıklamada, "Sayın Başbakanımız Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e bölgeye gidip olayı yerinde inceleme talimatı vermiştir" denildi. 

Suruç'taki gelişmelerle ilgili Başbakanlık'ta, ayrıca Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu başkanlığında bir kriz masası oluşturulduğu ifade edilerek, Başbakan Davutoğlu'nun, Şanlıurfa Valisi veSuruç Kaymakamı'ndan gelişmelerle ilgili bilgi almaya devam ettiği belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • bülent 8 yıl önce Şikayet Et
    size ne kobaniden. Yinede Allah rahmet eylesin. İnşallah devamı gelmez.
    Cevapla
  • yalçın abi 8 yıl önce Şikayet Et
    seçim öncesi diyarbakırdaki patlama oy kazandırmış hdpye anketler öyle diyor bu patlamayı da kendileri yaptı biz büyük devletiz küçük oyunların insanı değiliz halkı değil biz terörü vururuz
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Türklerle kürtleri birbirine düşürmek için oynanan oyunlar. müslümanlar bu oyuna gelmemeli. israil ve ingilizler dünyanın birçok yerinde bu oyunu oynayıp ülkeleri bölmektedir. bizim bazı saf müslüman türk ve kürt kardeşlerimiz bu oyuna kalmaktadır unutmayın ki bizler müslümanız dinimizde esas olan islam milliyetçiliğidir türk ve kürt milliyetçiliğinin aşırı ırkçılık tır. ırkçılık dinimizce haramdır
    Cevapla
  • HakanK 8 yıl önce Şikayet Et
    Esedin elemanlarıdır.
    Cevapla
  • hlt adana 8 yıl önce Şikayet Et
    istanbulu yakıp yıkan mlkp ve faşistler için niye üzülelim ? bu ülkenin vatandaşımısınız? kimsiniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!