Gül'den saldırıya ilk tepki!

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki saldırıya ilişkin, "Daha önce dikkat çektiğimiz konular bunlar" dedi.

Gül'den saldırıya ilk tepki!
Gül'den saldırıya ilk tepki!
GİRİŞ 20.07.2015 15:17 GÜNCELLEME 20.07.2015 15:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Dün öğle saatlerinde geldiği Kayseri’de annesi Adeviye, babası Ahmet Hamdi Gül, kardeşi Macit ve yakınlarıyla bayramlaşan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erkilet Havalimanı'ndan özel uçakla saat 14.30 sıralarında İstanbul’a hareket etti.

Gül, hareketinden önce havalimanındaki Vip salonunda bir süre Suruç'taki saldırıya ilişkin haberleri izledi.

Gül, gazetecilerin soruları üzerine, "Çok üzücü bir olay. Tabii aslını bilmiyoruz. Ama çok üzücü. Daha önce dikkat çektiğimiz konular bunlar. İşin aslı ortaya çıkacaktır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Birileri pusuya yatmış siyasete girmeyi bekliyor. Bunlar ısınma turları. Yaklaşık 20 gün önce almanya da bir vakfın toplantısında kemal derviş ile birlikte değerlendirmelerde bulundular. şimdi de yavaş yavaş ortam yapıyor kendisine...
    Cevapla
  • Akyıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    Bravo cumhurbaşanı Allah duruşunuzu değiştirmesin
    Cevapla
  • Göksel Dağlaroğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adam neyin peşinde anlayan var mı? baksın ondan önceki cumhurbaşkanları hiç böyle medyada yer alıyormuydu? keyfine bak emekliliğin tadını çıkar. bırak birilerinin ve medyanın maşası olmayı.!!!
    Cevapla
  • mehmet tanriverdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Aloo Abdullah gül,sen sus neyin pesindesin,nesin sen,git evinde otur,bu memlekette Basbakan,Cumhurbaskani var,sen kimsin, kullanma tarihin bitti.
    Cevapla
  • mehmet akif 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw konuşturmayın adamı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti